Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare, in aceasta dimineata, presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea, cerandu-le sa adreseze un mesaj in sedinta reunita a celor doua Camere din data de 16 septembrie, potrivit unui anunt emis azi de Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11.00

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11. 00, informeaza Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat. in acest sens, seful statului a trimis vineri o scrisoare.

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, vineri, o scrisoare celor doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea, cerandu-le sa adreseze un mesaj in sedinta reunita a celor doua Camere din data de 16 septembrie, ora 11:00.

Klaus Iohannis vrea sa sustina un discurs in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu-Stefan Zgonea. Iohannis solicita sa adreseze Parlamentului un.

Anuntul important facut de Victor Ponta pe Twitter. Premierul se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, pe Twitter, o intalnire de lucru cu presedintele Klaus Iohannis, pe tema Republicii Moldova, mentionand ca Romania ramane cel mai hotarat sustinator al.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de incurajare pentru echipa nationala de fotbal: Sunt cu gandul alaturi de jucatori si sper din toata inima sa se califice la EURO 2016. Hai Romania!

Pr;edintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj de incurajare pentru selectionata Romaniei. Pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei urmeaza doua meciuri foarte dificile. Voi urmari meciul de.

Cercetatorul Stefan Hell, laureat al premiului Nobel pentru chimie pe anul 2014, va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Kluas Iohannis il va decora vineri pe cercetatorul Stefan Hell, laureat al premiului Nobel pentru chimie pe anul 2014, intr-o ceremonia ce se va desfasura la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj important despre activarea Unitatii de Integrare a Fortelor NATO

Presedintele Iohannis spune, intr-un mesaj cu ocazia activarii Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, ca infiintarea acestor structuri de comanda reflecta determinarea si capacitatea Aliantei de a.

Iohannis vrea CONSENS pe educatie si cercetare. Ce spune despre finantarea stiintei

Presedintele Iohannis a scris, marti, pe contul sau de Facebook, ca educatia si cercetarea sunt sansa unui viitor pe care Romania nu are voie sa-l rateze si sustine ca aceste domenii trebuie sa devina o prioritate deoarece stiinta si inovarea nu au culoare politica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )