Libnet.ro
UNICEF

06:15

Klaus Iohannis va participa la summitul ONU de la New York

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis va participa la summitul ONU de la New York

Presedintele Klaus Iohannis va participa la summitul ONU de la New York, in cadrul caruia va sustine un discurs pe 27 septembrie, a declarat astazi reprezentantul UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis va tine un discurs la summitul ONU de la New York

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa la summitul ONU de la New York si va sustine un discurs pe 27 septembrie, a declarat joi reprezentantul UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, .

Presedintele Parlamentului Ungariei Laszlo Kover indeamna de la New York la limitarea imigrarii

Haosul si conflictul ameninta in mod expres acele tari care esueaza sa limiteze admiterea imigrantilor, a declarat marti, la New York, presedintele Parlamentului ungar Laszlo Kover, relateaza MTI.

Decrete prezidentiale: Klaus Iohannis a eliberat din functie trei magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi trei decrete de eliberare din functie a unor magistrati, din Bucuresti, Pitesti si Satu Mare. Este vorba despre Ion Stanciu, judecator la Tribunalul Bucuresti, Gheorghe.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe vicepremierul slovac, Miroslav Lajcak. Criza refugiatilor si situatia din Ucraina, printre temele de discutie

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe vicepremierul si ministrul Afacerilor Externe al Slovaciei, Miroslav Laj269;ak, care participa la editia din acest an a Reuniunii Anuale a Diplomatiei.

Liviu Dragnea nu vrea un razboi cu Klaus Iohannis: imi asum nedorinta mea de a ataca cu orice pret presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca doreste un climat politic de dialog care va favoriza Romania si ca nu doreste un razboi cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca acest climat.

Vara lui Klaus Iohannis s-a terminat: Presedintele a fost intr-o foarte lunga vacanta, indepartandu-se de romani

S-a incheiat prima vara din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. in aceasta perioada, seful statului a avut parte si de primele huiduieli din partea romanilor nemultumiti ca acesta mai mult.

Un pompier mort la datorie a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Gheorghe Marius-Daniel Fripis, pompierul care si-a pierdut viata sambata in timpul unei interventii pentru stingerea.

Mesajele importante transmise de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ii incurajeaza pe romanii de pretutindeni, de Ziua Limbii Romane, sa-si invete copiii limba romana si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci si sa iubeasca limba materna,.

Presedintele Klaus Iohannis nu pare afectat de huiduielile protestatarilor. Ce a postat pe Facebook in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a postat astazi pe Facebook cateva fotografii in care apare alaturi de sotia sa la Festivalul George Enescu, la a carui deschidere a participat aseara. Presedintele a scris pe.

Klaus Iohannis: Migratia ramane o provocare majora. Ce masuri de rezolvare a crizei propune presedintele

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, ambasadorilor romani ca migratia va ramane o provocare majora la nivel european si vor trebui puse in aplicare masurile convenite, atat de relocare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )