Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis: Migratia va continua sa fie o provocare majora. Trebuie aplicate masurile convenite

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Migratia va continua sa fie o provocare majora. Trebuie aplicate masurile convenite

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit joi la Palatul Cotroceni pe sefii misiunilor diplomatice ale Romaniei in strainatate, cu prilejul Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Migratia ramane o provocare majora. Ce masuri de rezolvare a crizei propune presedintele

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, ambasadorilor romani ca migratia va ramane o provocare majora la nivel european si vor trebui puse in aplicare masurile convenite, atat de relocare a.

Klaus Iohannis: Romania va continua sa sprijine eforturile de integrare europeana ale Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, diplomatilor romani ca tara noastra va trebui sa sprijine in continuare eforturile de integrare europeana ale Republicii Moldova si Georgiei, dar si ale.

Iordania este o oaza de stabilitate si un model pentru statele din Orientul Mijlociu

ACTUALIZARE 14:39 Iohannis: Migratia va continua sa fie o provocare majora, trebuie aplicate masurile convenite Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, joi, ambasadorilor romani ca migratia va ramane o provocare majora la nivel european si vor trebui puse in aplicare masurile convenite, atat de relocare a imigrantilor, cat si de combatere a traficului de persoane, transmit surse din presa.

Klaus Iohannis, despre festivalul George Enescu: Trebuie sa redam culturii, si educatiei deopotriva, locul care li se cuvine intr-o societate puternica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, duminica seara, la Festivalul International George Enescu, unde a fost intampinat cu fluieraturi si huiduieli. Seful statului a publicat, luni, un.

Dan Andronic: Treziti-l pe Klaus Iohannis! Cum a reusit un presedinte ales cu un vot covarsitor sa fie huiduit de oameni in primul an de mandat

La deschiderea festivalului George Enescu, presedintele Klaus Iohannis a fost huiduit de multime. Jurnalistul Dan Andronic comeanteaza acest fapt intr-un articol pe Evenimentul Zilei si sustine ca.

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la deschiderea Festivalului George Enescu. Cateva persoane au huiduit in momentul sosirii presedintelui

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-i printre invitati pe presedintele Klaus Iohannis si pe sotia sa, Carmen Iohannis. Prima doamna a purtat la eveniment o rochie lunga, de culoare turcoaz, potrivit Mediafax. La sosirea lui Klaus Iohannis la Sala Palatului, in fata cladirii se aflau cateva persoane care au huiduit.

Vara lui Klaus Iohannis s-a terminat: Presedintele a fost intr-o foarte lunga vacanta, indepartandu-se de romani

S-a incheiat prima vara din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. in aceasta perioada, seful statului a avut parte si de primele huiduieli din partea romanilor nemultumiti ca acesta mai mult.

Liviu Dragnea nu vrea un razboi cu Klaus Iohannis: imi asum nedorinta mea de a ataca cu orice pret presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca doreste un climat politic de dialog care va favoriza Romania si ca nu doreste un razboi cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca acest climat.

Ponta, increzator ca Klaus Iohannis va promulga Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis va promulga cu siguranta Codul Fiscal in actuala forma, intrucat au discutat pe aceasta tema in urma cu doua saptamani.

Decrete prezidentiale: Klaus Iohannis a eliberat din functie trei magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi trei decrete de eliberare din functie a unor magistrati, din Bucuresti, Pitesti si Satu Mare. Este vorba despre Ion Stanciu, judecator la Tribunalul Bucuresti, Gheorghe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )