Libnet.ro
UNICEF

10:15

Klaus Iohannis l-a decorat pe cercetatorul Stefan Hell, laureat al premiului Nobel, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a decorat pe cercetatorul Stefan Hell, laureat al premiului Nobel, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, vineri, pe prof. univ. dr. Stefan Hell, laureat al premiului Nobel in 2014, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, cu Ordinul National Steaua. continuă pe B1

Iohannis l-a decorat pe Stefan Hell, laureat al Premiului Nobel, cu Steaua Romaniei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a decorat, astazi, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, pe profesorul universitar doctor Stefan Walter Hell, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Cercetatorul Stefan Hell, laureat al premiului Nobel pentru chimie pe anul 2014, va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Kluas Iohannis il va decora vineri pe cercetatorul Stefan Hell, laureat al premiului Nobel pentru chimie pe anul 2014, intr-o ceremonia ce se va desfasura la Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax.

Profesorul Stefan Hell, laureat al Premiului Nobel, decorat de regele Mihai

Profesorul Stefan Hell, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie in anul 2014, va fi decorat, vineri seara, in numele regelui Mihai, cu Ordinul Coroana Romaniei in grad de Comandor.

EXCLUSIV. Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea docto

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii anchetei. A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015.

Stefan Hell, laureat al premiului Nobel: Am plecat din comunism intrucat nu aveam viitor. Ce spune despre stiinta din Romania

Stefan Hell, laureat al premiului Nobel pentru chimie pe anul 2014, este membru de onoare al Academiei Romane si a participat, vineri, la Bucuresti, la cea de-a 11-a editie a Conferintei Internationale de Micro-Nano-Fotonica ROMOPTO, un eveniment stiintific care se desfasoara la sediul Academiei.

Klaus Iohannis vrea sa sustina un discurs in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu-Stefan Zgonea. Iohannis solicita sa adreseze Parlamentului un.

Klaus Iohannis, vizite externe de un milion de euro

Presedintele Klaus Iohannis, in sapte luni de mandat, a cheltuit aproximativ un milion de euro pe 19 deplasari in strainatate. Lista deplasarilor in strainatate ale Presedintelui Klaus Iohannis, in perioada.

Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo...hannis (VIDEO)

Prezent la Sibiu la a patra editie a galei Media Music Awards, Puya a lansat un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis. Cunoscutul interpret le-a spus sibienilor ca spera ca presedintele sa isi respecte.

Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis, la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo... Hannis! il rugam sa nu-i uite pe cei care au stat la coada sa-l voteze! (VIDEO)

Prezent la Sibiu la a patra editie a galei Media Music Awards, Puya a lansat un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis. Cunoscutul interpret le-a spus sibienilor ca spera ca presedintele sa isi respecte.

Vara lui Klaus Iohannis s-a terminat: Presedintele a fost intr-o foarte lunga vacanta, indepartandu-se de romani

S-a incheiat prima vara din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis. in aceasta perioada, seful statului a avut parte si de primele huiduieli din partea romanilor nemultumiti ca acesta mai mult.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )