Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

România Liberă România Liberă,
Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, vineri, o scrisoare celor doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea, cerandu-le sa adreseze un mesaj in sedinta reunita a celor doua Camere din data de 16 septembrie, ora 11:00. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11.00

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11. 00, informeaza Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat. in acest sens, seful statului a trimis vineri o scrisoare.

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare, in aceasta dimineata, presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea, cerandu-le sa adreseze un mesaj in sedinta reunita a celor doua Camere din data de 16 septembrie, potrivit unui anunt emis azi de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis vrea sa sustina un discurs in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu-Stefan Zgonea. Iohannis solicita sa adreseze Parlamentului un.

Iohannis vrea CONSENS pe educatie si cercetare. Ce spune despre finantarea stiintei

Presedintele Iohannis a scris, marti, pe contul sau de Facebook, ca educatia si cercetarea sunt sansa unui viitor pe care Romania nu are voie sa-l rateze si sustine ca aceste domenii trebuie sa devina o prioritate deoarece stiinta si inovarea nu au culoare politica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )