Libnet.ro
UNICEF

10:45

Kovesi, la audierea in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European: Asupra DNA au fost presiuni externe LIVE TEXT

Antena3 Antena3,
Kovesi, la audierea in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European: Asupra DNA au fost presiuni externe LIVE TEXT

Laura Codruta Kovesi va fi audiata astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European, incepand cu ora 16. 30, ora Romaniei. Razvan Dumitrescu este in situation-room si va prezinta cele mai importante. continuă pe Antena3

Kovesi, la audierea in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European: Am respectat intotdeauna legea. Am fost independenta

Update:Laura Codruta Kovesi a fost audiata deComisia LIBEpentru postul de sef al Parchetului European. Multumesc pentru invitatie si pentru oportunitatea de a-mi prezenta candidatura. Voi.

Audieri in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European. Kovesi va intra ultima la audieri LIVE VIDEO

Laura Codruta Kovesi va fi audiata astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European, incepand cu ora 16. 30, ora Romaniei. Razvan Dumitrescu este in situation-room si va prezinta cele mai importante.

Mircea Badea, dupa audierea lui Kovesi in Comisia LIBE: N-am vazut de multa vreme intrebari mai tampe

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost audiata in Comisia LIBEpentru postul de sef al Parchetului European. Sunt foarte incantat de cum au decurs lucrurile la.

UPDATE Laura Codruta Kovesi, audiata in Comisia LIBE a Parlamentului European pentru functia de procuror-sef european

Audierile pentru postul de procuror-sef european, la care candideaza si fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi, au loc marti, in Comisiile pentru libertati civile si control bugetar ale Parlamentului European. Eurodeputatul PNL Siegfried Muresan spune ca socialistii si comunistii din Comisia LIBE a Parlamentului European au contestat procedura de audiere, iar o decizie se va lua la pranz.

Laura Codruta Kovesi, audiata in Comisia LIBE a Parlamentului European pentru functia de procuror-sef european

Audierile pentru postul de procuror-sef european, la care candideaza si fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi, au loc marti, in Comisiile pentru libertati civile si control bugetar ale Parlamentului European.

Laura Codruta Kovesi, audiata in Comisia LIBE. Ce a aparut in fata Parlamentului European inaintea audierilor - FOTO

Marti, 26 februarie, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata in Comisia LIBE din Parlamentul European, pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Claudia Tapardel afirma ca Laura Codruta.

Laura Codruta Kovesi, audiata in Comisia LIBE. Din punct de vedere managerial, doamna Kovesi a esuat

Marti, 26 februarie, Laura Codruta Kovesi, va fi audiata in Comisia LIBE din Parlamentul European, pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Claudia Tapardel afirma ca Laura Codruta.

Kovesi, audiata in Comisia LIBE: in toata activitatea mea de procuror am respectat intotdeauna legea. indeplinesc toate criteriile pentru functia de procuror-sef european (VIDEO)

Fostul procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost audiata marti in Comisia LIBE din cadrul Parlamentului European in cadrul procedurii privind concursul pentru functia de procuror-sef european. Cu.

Sinteza zilei. Iata cum a mintit Kovesi la Bruxelles

Laura Codruta Kovesi a fost audiata marti seara de Comisia LIBE pentru postul de sef al Parchetului European. Citeste si: Sinteza zilei. Decizie-soc a Germaniei in cazul lui Kovesi Citeste si: Sinteza.

Sinteza zilei. Ce nu s-a vazut la TV in timpul audierii lui Kovesi

Laura Codruta Kovesi a fost audiata marti seara de Comisia LIBE pentru postul de sef al Parchetului European. Citeste si: Sinteza zilei. Decizie-soc a Germaniei in cazul lui Kovesi A fost o audiere care a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )