Libnet.ro
UNICEF

18:00

Kovesi: Mita in domeniul sanatatii, mai mare decat in alte domenii

B1 B1,
Kovesi: Mita in domeniul sanatatii, mai mare decat in alte domenii

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca fata de celelalte domenii, mita din domeniul sanatatii este cea mai mare. De asemenea, aici sunt cel mai des. continuă pe B1

Kovesi, la Digi24: Mita in domeniul sanatatii, mai mare decat in altele

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi seara ca, de obicei, mita care se da in sanatate este mai mare decat cea practicata in alte domenii, iar faptele cel mai des intalnite pe acest segment sunt cele de abuz in serviciu.

Divortul sotilor Adamescu. Avocatii omului de afaceri spun ca sotia sa are o avere mai mare decat pretinde (VIDEO)

Sotia lui Dan Adamescu se bucura de o avere mult mai mare decat pretinde. O spun avocatii omului de afaceri, unul dinte cei mai bogati din Romania, aflat acum in inchisoare. Dan Adamescu se.

SNR, operatorul care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere de 16 ori mai mare decat in 2014: Peste 6,3 milioane euro

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR/Radiocom), operatorul national care transmite posturile publice de radio si televiziune, a inregistrat anul trecut o pierdere neta de peste 28,2 milioane lei peste 6,3 milioane de euro), de 16 ori mai mare decat in 2014, cand pierderea neta a fost de peste 1,7 milioane lei, arata datele afisate la Ministerul de Finante. Cifra de afaceri a fost de peste 280,6 milioane lei in 2015, in scadere cu 15,3% fata de anul anterior.

Liviu Dragnea: Din informatiile partiale, PSD are un numar de primarii mai mare decat cel cu care a intrat in aceste alegeri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, ca dupa numaratoarea a peste 90% dintre voturi PSD a castigat toate primariile din Capitala, iar in 14 judete partidul are majoritatea si va putea.

Liviu Dragnea: Din informatiile partiale, PSD are un numar de primarii mai mare decat cel cu care a intrat in aceste alegeri (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, ca dupa numaratoarea a peste 90% dintre voturi PSD a castigat toate primariile din Capitala, iar in 14 judete partidul are majoritatea si va putea.

Capitalism pe paine. Eurostat: Romania este tara cu cea mai mare inegalitate dintre bogati si saraci din UE. Procentul a tot crescut in ultimii ani

Romania este de departe tara cu cea mai mare inegalitate intre bogati si saraci din Uniunea Europeana, in conditiile in care cei mai prosperi 20% dintre romani au venituri de peste sapte ori mai mari decat cei mai saraci 20% dintre locuitorii tarii, arata statisticile publicate de catre Eurostat, oficiul european de profil.

E mai puternica decat chimioterapia. A congelat acest fruct si viata i s-a schimbat

Lamaile congelate sunt mai benefice decat credeai, acestea au un efect de 10. 000 mai eficient decat chimioterapia. Potrivit studiilor recente, o cura cu lamai congelate poate preveni cancerul la san. Cojile de lamaie.

Femeia moderna este de doua ori mai stresata decat barbatul: ce o scoate din minti si riscurile la care este predispusa

Un studiu de amploare realizat in toata lumea a scos la iveala faptul ca femeia moderna este de aproape doua ori mai stresata decat barbatul. Cercetatorii sunt de parere ca incercarea de a jongla cu sarcinile de la job, treburile casnice si ingrijirea copiilor, este principalul motiv care scoate femeile din minti, la propriu.

Una calda, alta rece. Temperaturile vor fi mai scazute decat normalul acestei perioade (VIDEO)

De marti vom avea mai putine ploi, dar se raceste vremea. Temperaturile vor fi cu pana la 5-6 grade mai scazute decat ar fi normal in aceasta perioada. in Capitala, termometrele vor fi ce.

Huawei vrea sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Va reusi, oare, gigantul din China sa-si atinga obiectivele indraznete? Anul trecut, Huawei deveneacel mai mare producator de telefoane din China. Huawei reusea astfel sa-i detroneze pe rivalii de la Xiaomi, care treceau printr-o perioada extrem de dificila. Situatia pe piata s-a schimbat in ultimul sfert financiar din 2015, iar una dintre cauzele principale ar [].

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )