Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kovesi: Prejudiciul identificat de DNA in 2016, reprezentand sechestre, numai pentru abuz in serviciu - 263 mil euro

Hotnews Hotnews,
 Kovesi: Prejudiciul identificat de DNA in 2016, reprezentand sechestre, numai pentru abuz in serviciu - 263 mil euro

Procurorul-sef al DNA Laura Codruta Kovesi a afirmat joi ca prejudiciul identificat de DNA in 2016, reprezentand sechestre, numai pentru faptele de abuz in serviciu, este de 263 de milioane de euro, potrivit Agerpres. Aceste date statistice ne arata o situatie ingrijoratoare a fenomenului de abuz in serviciu si ne arata ca nu avem un sistem de achizitii publice curat si transparent. , a declarat Kovesi. Sefa DNA declarase marti seara ca, ca in acest an, din cauza deciziei Curtii Constitutionale de redefinire a abuzului in serviciu, 245 de dosare au fost clasate, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate. continuă pe Hotnews

Kovesi: Prejudiciul identificat de DNA in 2016, reprezentand sechestre, numai pentru abuz in serviciu - 263 milioane euro.

Procurorul-sef al DNA Laura Codruta Kovesi a afirmat joi ca prejudiciul identificat de DNA in 2016, reprezentand sechestre, numai pentru faptele de abuz in serviciu, este de 263 de milioane de euro, potrivit Agerpres. Aceste date statistice ne arata o situatie ingrijoratoare a fenomenului de abuz in serviciu si ne arata ca nu avem un sistem de achizitii publice curat si transparent. , a declarat Kovesi. Sefa DNA declarase marti seara ca, ca in acest an, din cauza deciziei Curtii Constitutionale de redefinire a abuzului in serviciu, 245 de dosare au fost clasate, iar prejudicii de 188 de milioane de euro din aceste dosare nu mai pot fi recuperate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )