Libnet.ro
UNICEF

15:01

L-a cunoscut pe cand avea doar 17 ani, iar el era mai in varsta chiar si decat tatal ei. Cand suntem impreuna... - Ce fac cei doi acasa este de-a dreptul uimitor

Antena3 Antena3,
L-a cunoscut pe cand avea doar 17 ani, iar el era mai in varsta chiar si decat tatal ei. Cand suntem impreuna... - Ce fac cei doi acasa este de-a dreptul uimitor

O tanara de 17 ani s-a indragostit de un barbat de 44 de anu, cu trei copii, mai in varsta decat propriul sau tata, iar acum spune ca viata nu ar putea fi mai frumoasa. Avalon, o britanica in. continuă pe Antena3

Braila: O femeie a murit in timpul operatiei de cezariana la maternitate. Aceasta avea doar 28 de ani

O femeie, in varsta de 28 de ani, a murit, sambata, in timpul operatiei de cezariana la maternitatea Braila. Femeia a intrat in stop cardiorespirator si a decedat in sala de operatii, in urma.

Doliu in televiziune! Un fost participant la Masterchef A MURIT! Avea doar 29 de ani (FOTO)

Un chef in varsta de 29 de ani, caruia i s-a facut rau in timp ce participa, duminica, la maratonul de la Londra, a murit luni la spital, au anuntat organizatorii luni, citati de Reuters. Matt Campbell a.

La 17 ani, cainele Max este aproape orb si surd, dar nu a uitat sa fie loial. Oamenii au inceput sa planga cand au vazut de ce a fost in stare. Este o minune!

Are 17 ani, este aproape orb si surd, dar cainele Max nu a uitat sa fie loial pana la capat. Animalul a stat timp de 15 ore alaturi de micuta Aurora, o fetita de trei ani, care se pierduse in.

Sex oral intr-o clasa de liceu intre doi elevi si 16 si 17 ani

Doi elevi de 16 si 17 ani de la Liceul nr. 2 din municipiul Targu Jiu sunt anchetati de polittie dupa ce au facut sex oral chiar intr-o sala de clasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )