Libnet.ro
UNICEF

23:30

LACRIMI pentru Ruby! Familia cantaretei este in STARE DE SOC! De data asta, NU se stie daca mai scapa cu viata (GALERIE FOTO)

B1 B1,
LACRIMI pentru Ruby! Familia cantaretei este in STARE DE SOC! De data asta, NU se stie daca mai scapa cu viata (GALERIE FOTO)

Ruby si-a pus familia pe jar de cand a anuntat ca se pregateste sa plece intr-o noua aventura in salbaticie, pentru show-ul Survivor Romania. continuă pe B1

Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moarta in accidentul de microbuz de la Constanta. Familia e in stare de soc

Un microbuz de transport public de persoane s-a rasturnat miercuri dimineata, 15 ianuarie, in judetul Constanta, la intrarea in Topraisar dinspre Amzacea. Doi pasageri, prinsi sub microbuz, au murit. Una dintre victime este Mihaela, o adolescenta de 17 ani. Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moarta in accidentul de microbuz de la Constanta? Accident .

CUTREMURATOR! Dupa moartea CRISTINEI TOPESCU, o noua tragedie socheaza Romania! Lacrimi pentru marele cantaret...

Marele cantaret Garbis Dedeian s-a stins din viata, la varsta de 61 de ani. LACRIMI PENTRU MARA BANICA! A MURIT FULGERATOR! VESTEA NEAGRA A SOCAT TOATA ROMANIA GALERIE FOTO) Acesta a fost un.

Romania, in LACRIMI! LOREDANA A MURIT in accident de MASINA! Este STIREA SOC a zilei

Loredana Musta, o tanara de 26 de ani, si-a pierdut viata miercuri dimineata, dupa ce masina pe care o conducea s-a rasturnat pe DN 68A, in zona Lugoj, Dealul Viilor.

CUTREMUR iN LUMEA MANELELOR! Lacrimi pentru Nicolae Guta! Adevarul despre BOALA MORTALA! Cantaretul a cedat

Celebrul manelist Nicolae Guta a trecut printr-o serie spectaculoasa de transformari. Artistul a slabit brusc si e de nerecunoscut. Acesta este motivul pentru care s-a speculat in presa mondena ca manel.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )