Libnet.ro
UNICEF

01:05

LACRIMI in showbiz! CE PIERDERE URIASA! Da, este vorba despre Nea Popa din La bloc! CE PIERDERE URIASA!

B1 B1,
LACRIMI in showbiz! CE PIERDERE URIASA! Da, este vorba despre Nea Popa din La bloc! CE PIERDERE URIASA!

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia. continuă pe B1

Un dezastru climatic se intampla in fiecare saptamana, avertizeaza ONU: Nu este vorba despre viitor, este vorba despre ce se intampla acum

Rata aparitiei dezastrelor climatice este de unu la fiecare saptamana, desi cele mai multe dintre acestea nu atrag atentia internationala, iar tarile aflate in curs de dezvoltare trebuie sa se pregateasca pentru impactul profund al acestora, potrivit avertismentelor ONU, scrie The Guardian.

SOC LA KANAL D! Este vorba despre emisiunea lui TEO TRANDAFIR! A fost pentru ULTIMA OARA

Soc in televiziaune! Emisiunea moderata de Teo Trandafir la Kanal D a primit o grea lovitura! ISPITA A RAMAS FARA SUTIEN! DEZMAT TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 FOTO) Postul Kanal D.

Pierdere uriasa in showbiz! Din pacate e vorba despre Nea Pop din La bloc! Fanii sunt in lacrimi

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )