Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lady Gaga a dezvaluit un scurt fragment dintr-o noua piesa, Sex Dreams, la repetitiile pentru iTunes Festival!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga a dezvaluit un scurt fragment dintr-o noua piesa, Sex Dreams, la repetitiile pentru iTunes Festival!

Doar o zi o mai desparte pe excentrica artista de momentul mult asteptat atat de ea, cat si de fanii sai. Aparitia sa pe scena iTunes Festival 2013 este primul eveniment muzical important din luna februarie incoace pentru cantareata, dupa multele luni de recuperare din cauza operatiei suferite la sold. Acum cateva zile Lady Gaga . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga ne ofera un teaser al unei noi piese, MANiCURE, in cadrul repetitiilor pentru iTunes Festival!

Dupa ce ne-a incantat acum putin timp cu un teaser al piesei Swine, tot din cadrul repetitiilor pentru show-ul sau de la iTunes Festival 2013, Lady Gaga a mai postat online inca un teaser de aceasta data repetand alaturi de band-ul sau o noua piesa, MANiCURE, care va fi inclusa pe albumul ARTPOP. Imbracata sexy, .

Lady Gaga: Abia astept sa urc pe scena festivalului iTunes!

Excentrica artista va reveni in plina forma dupa multe luni de pauza pe scena celebrului festival care va avea loc pe 1 septembrie in Londra. Singura aparitie live a artistei din februarie de la operatia la sold pana in prezent a fost pe scena MTV VMA 2013 unde a interpretat in premiera single-ul Applause. Lady .

Celine Dion ne incanta cu un scurt fragment din noul sau single Loved Me Back To Life!

Talentata cantareata va reveni in forta in atentia publicului cu un nou single care va fi lansat pe trei septembrie. Loved Me Back To Life este primul single extras de pe cel de-al 11-lea album al sau in limba engleza, noua piesa fiind si cea care da titlul materialului. Acum cateva saptamani Celine Dion a .

Valentina Nafornita, soprana Lady GaGa

Valentina Nafornita, una dintre cele mai apreciate soprane ale lumii, a imbracat o tinuta care cu siguranta i-ar face cu ochiul pana si excentricei Lady GaGa, pe scena Festivalului International de la Edinburgh.

Lady Gaga teaser pentru piesa Swine la repetitiile pentru iTunes Festival (video)

Emotii peste emotii pentru excentrica artista care se pare ca este nerabdatoarea sa urce din nou pe scena. Show-ul sau din cadrul galei MTV VMA 2013 a fost primul sustinut din luna februarie incoace, artista fiind nevoita sa ia o pauza de cateva luni din cauza operatiei suferite la sold la inceputul acestui an. Participarea .

TLC colaboreaza cu Lady Gaga si Ne-Yo pentru noul album!

Tionne T-Boz Watkins si Rozonda Chilli Thomas au anuntat pe covorul rosu de la gala MTV VMA 2013 ca vor lansa un nou album anul acesta in octombrie, materialul reprezentand un omagiu adus lui Lisa Left Eye Lopes, a treia membra TLC care a murit in aprilie 2002 intr-un accident de masina. Suntem in studio .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )