Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lansarea Galaxy Note 5 si tot ce trebuie sa stii despre noul telefon Samsung

Adevărul Adevărul,
Lansarea Galaxy Note 5 si tot ce trebuie sa stii despre noul telefon Samsung

LansareaSamsung Galaxy Note 5are loc in seara aceasta, in cadrul unui eveniment care va incepe la ora 18, ora Romaniei. Alaturi de Note 5 este asteptat si modelul Galaxy S6 edge+. continuă pe Adevărul

Cel mai asteptat telefon Samsung: ce trebuie sa stii despre Galaxy Note 5

Dupa cum probabil stiti deja,Samsung atrimis deja invitatiile pentru evenimentul de azi si este putin probabil sa vedem doar Samsung Galaxy S6 Edge+ anuntat in mod oficial. Asa ca un nou Note este asteptat.

Samsung Galaxy Note 5 inainte de lansare: tot ce trebuie sa stii

Cu o zi inainte de lansarea oficiala a noului telefon, sunt putine aspecte legate de Galaxy Note 5 pe care nu le cunoastem inca. A mai ramas o zi pana la mare lansare a noului Samsung Galaxy Note 5. Cel putin, asta este opinia tuturor publicatiilor, luand in considerare toate informatiile furnizate de leak-uri pe [] Samsung Galaxy Note 5 inainte de lansare: tot ce trebuie sa stii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO TINBA V3 - ce trebuie sa stii despre virusul care, odata instalat pe calculator, le va trimite hackerilor datele cardului tau

Fiti cu ochii in patru cand faceti tranzactii cu serviciile on-line oferite de banci. SRI si specialistii in securitate cibernetica avertizeaza ca un nou virus, dedicat serviciilor de e-banking, a ajuns si la noi in tara.

Cele mai bune poze cu Galaxy Note 5 inainte de cele oficiale

In ultima luna au tot aparut informatii despre Samsung Galaxy Note 5, iar inainte de lansarea oficiala tot fluxul de zvonuri se incheie cu aceasta galerie foto. Samsung Galaxy Note 5 va fi prezentat oficial pe 13 august, fata de toate modelele de pana acum care s-au bucurat de un eveniment dedicat la IFA in [] Cele mai bune poze cu Galaxy Note 5 inainte de cele oficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Galaxy Note 5 ar putea avea o autonomie mai mica decat Note 4

Mai este doar o zi pana la lansarea oficiala a Samsung Galaxy Note 5, dar asta nu inseamna ca vestile legate de urmatorul varf de gama al Samsung inceteaza sa apara. Pana acum, Samsung Galaxy Note 5 l-am vazut in poze in toate unghiurile, i-am auzit majoritatea specificatiilor si am aflat chiar si cand va [] Samsung Galaxy Note 5 ar putea avea o autonomie mai mica decat Note 4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Lansare Samsung Galaxy Note 5: cel mai asteptat phablet

Lansarea Samsung Galaxy Note 5are loc in seara aceasta, in cadrul unui eveniment care va incepe la ora 18, ora Romaniei. Lansarea va putea fi urmarita pe Playtech in format live text, dar pana atunci, va prezentam cateva dintre cele mai interesante lucruri pe care le-ar putea aduce noulphablet produs de coreeni. Au mai ramas [] Lansare Samsung Galaxy Note 5: cel mai asteptat phablet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Specificatiile complete ale Galaxy Note 5, detaliate pe cutia telefonului

Cu cateva zile inainte de lansarea noului Galaxy Note 5, cutia in care va fi livrat aparatul ne ofera cele mai plauzibile specificatii hardware. Are mari sanse sa intre in istorie ca fiind cel mai prost pastrat secret cand vine vorba de o lansare de smartphone. Cu toate acestea, foarte multi sunt curiosi ce ne [] Specificatiile complete ale Galaxy Note 5, detaliate pe cutia telefonului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge + exista si sunt exact cum te asteptai

Samsung a prezentat, in cadrul unui eveniment Unpacked, Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge +. Smartphone-urile confirma specificatiile zvonite pana acum, dar fara sa aduca ceva cu adevarat nou. Samsung Galaxy Note 5 este un telefon destinat utilizatorilor care isi doresc un telefon cu display mare, dar nu un telefon mare. Este, [] Samsung Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge + exista si sunt exact cum te asteptai Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )