Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai asteptat telefon Samsung: ce trebuie sa stii despre Galaxy Note 5

Adevărul Adevărul,
Cel mai asteptat telefon Samsung: ce trebuie sa stii despre Galaxy Note 5

Dupa cum probabil stiti deja,Samsung atrimis deja invitatiile pentru evenimentul de azi si este putin probabil sa vedem doar Samsung Galaxy S6 Edge+ anuntat in mod oficial. Asa ca un nou Note este asteptat. continuă pe Adevărul

FOTO. Cel mai asteptat SUV de lux, dezvaluit din greseala de un producator de jucarii din China. Vezi cum arata!

Salonul Auto de la Frankfurt va fi aglomerat in ceea ce priveste premierele mondiale, insa primele imagini cu viitoarele modele au inceput deja sa apara in mediul online. Cel mai asteptat SUV de lux al verii a fost dezvaluit de un producator de suveniruri din China.

Lansarea Galaxy Note 5 si tot ce trebuie sa stii despre noul telefon Samsung

LansareaSamsung Galaxy Note 5are loc in seara aceasta, in cadrul unui eveniment care va incepe la ora 18, ora Romaniei. Alaturi de Note 5 este asteptat si modelul Galaxy S6 edge+.

Lansare Samsung Galaxy Note 5: cel mai asteptat phablet

Lansarea Samsung Galaxy Note 5are loc in seara aceasta, in cadrul unui eveniment care va incepe la ora 18, ora Romaniei. Lansarea va putea fi urmarita pe Playtech in format live text, dar pana atunci, va prezentam cateva dintre cele mai interesante lucruri pe care le-ar putea aduce noulphablet produs de coreeni. Au mai ramas [] Lansare Samsung Galaxy Note 5: cel mai asteptat phablet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO TINBA V3 - ce trebuie sa stii despre virusul care, odata instalat pe calculator, le va trimite hackerilor datele cardului tau

Fiti cu ochii in patru cand faceti tranzactii cu serviciile on-line oferite de banci. SRI si specialistii in securitate cibernetica avertizeaza ca un nou virus, dedicat serviciilor de e-banking, a ajuns si la noi in tara.

Cel mai nou cuplu din showbiz! Ea o bomba sexy, el un artist timid!

Doua vedete despre care nimeni nu s-ar fi gandit ca vor ajunge vreodata impreuna se pare ca formeaza cel mai nou cuplu din showbiz! Iata despre cine este vorba! .

Scene interzise in vazul lumii! Ei formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz!

Nu doar ca formeaza cel mai nou si mai hot cuplu din showbiz, dar nu se sfiesc sa dea frau liber pasiunii dintre ei chiar pe plaja, in vazul lumii! Iata despre ce vedete de top este vorba! .

O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american

Cel mai nou avion de lupta american se numeste X-35B Lightning II. Este invizibil, foarte rapid, mortal si imprumuta o tehnologie de la o farfurie zburatoare din 1961. Cand vine vorba despre tehnologii militare, americanii sunt mereu in fata tuturor, testand mereu fel de fel de tehnologii futuriste, inspirate parca din filmele SF. Ca DARPA [] O farfurie zburatoare, inspiratia pentru cel mai nou avion de vanatoare american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Dubai-Panama City, CEL MAI LUNG zbor din lume. Ce avion poate zbura NON-STOP aproape 18 ore

Cursa Dubai - Panama City va fi cel mai lung zbor one-way din lume, atat ca distanta, cat si ca durata. Mai exact 17 ore si 35 de minute, adica 13. 808 km.

Cel mai emotionant film de dragoste din ultimul deceniu se transforma in serial!

The Notebook, pelicula pe care multi o descriu ca fiind cel mai emotionant film de dragoste al ultimului deceniu, se transforma acum in serial! Iata aici toate detaliile! .

Inedit. in opinci pe cel mai inalt varf al Romaniei

Daniel Singeorzan, un tanar ghid montan din Targu Mures, pasionat de munte si de traditiile romanesti, a reusit performanta unica de a urca pana pe cel mai inalt varf din tara, Varful Moldoveanu,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )