Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laptele elevilor, din nou motiv de scandal in judetul Galati

Adevărul Adevărul,
Laptele elevilor, din nou motiv de scandal in judetul Galati

La doar o saptamana dupa reintrarea in normal a programului Cornul si laptele un nou scandal sta sa izbucneasca in judetul Galati. Modul in care este livrat laptele de 200 de ml este complet neigienic. Pe punga de 200 de ml, produsa de Ecolact Prod scrie mare, in mijlocul ei, intepati aici. continuă pe Adevărul

Gino Iorgulescu nu se da batut si incearca din nou la LPF

Trimis la plimbare de Dumitru Dragomir pe motiv ca a intarziat cu o zi, la 25 octombrie, cu depunerea candidaturii pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nu se da batut si luni s-a prezentat din nou cu dosarul la sediul LPF.

Ministrul Justitiei: Procurorii si judecatorii le vor preda Educatie civica elevilor din clasele a VII-a si a VIII-a

Procurorii si judecatorii le vor preda Educatie civica elevilor din clasele a VII-a si a VIII-a si ii vor invata notiuni simple despre justitie, a declarat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. Aceste ore fac parte dintr-un proiect comun al ministerelor Justitiei si Educatiei, a precizat Cazanciuc, citat de Mediafax.

LIVE Chiriches se dueleaza din nou cu Hull City. Intra in joc in partea secunda

La trei zile dupa intalnirea din campionat, Tottenham si Hull City se vor intalni din nou, de aceasta data intr-o partida care conteaza pentru optimile de finala ale Cupei Ligii Angliei. Chiriches a inceput meciul ca rezerva, Andre Villas-Boas preferand cuplul format din Kaboul si Vertonghen in centrul defensivei. Chiriches a fost trimis in teren in partea secunda la scorul de 1-1.

LIVE Chiriches se dueleaza din nou cu Hull City. Este rezerva la Tottenham

La trei zile dupa intalnirea din campionat, Tottenham si Hull City se vor intalni din nou, de aceasta data intr-o partida care conteaza pentru optimile de finala ale Cupei Ligii Angliei. Chiriches este rezerva in meciul de miercuri seara. Andre Villas-Boas a preferat cuplul format din Kaboul si Vertonghen in centrul defensivei.

AZI LIVE 21:45 - Chiriches se dueleaza din nou cu Hull City. Ce spune despre adaptarea in Anglia

La trei zile dupa intalnirea din campionat, Tottenham si Hull City se vor intalni din nou, de aceasta data intr-o partida care conteaza pentru optimile de finala ale Cupei Ligii Angliei.

Constanta: Terminalul de cereale Canopus Star JV va fi din nou operational

Terminalul de cereale Canopus Star JV din Constanta, la care a avut loc luni un incendiu, va fi din nou operational in cel mai scurt timp, potrivit companiei de transport marfa Cargill si partenerului sau de afaceri Transport Trade Services TTS), se arata intr-un comunicat de presa.

Chiriches se dueleaza din nou cu Hull City. Ce spune despre adaptarea in Anglia

La trei zile dupa intalnirea din campionat, Tottenham si Hull City se vor intalni din nou, de aceasta data intr-o partida care conteaza pentru optimile de finala ale Cupei Ligii Angliei.

Lady Gaga socheaza din nou! Artista s-a dezbracat in fata fanilor in clubul G-A-Y din Londra!

Odata cu apropierea Halloweenului Lady Gaga pare a simti de fiecare data nevoia crearii unei noi situatii socante, indiferent ca este vorba despre tinutele sale sau de vreun recital live. Cea recenta isprava de acest fel s-a intamplat in seara zilei de vineri, 25 octombrie, in celebrul club G-A-Y din Londra. In cadrul aparitiei sale .

Hainele cu aplicatii din pietre sunt din nou in trend

Toamna aceasta, tintutele cu aplicatii din cristale, pietre ori margele, sunt din nou aduse de cei mai hot designeri in atentia fashionistelor!.

Derivatul pe Dow Jones scoate din nou speculatorii din apatie

Semnele privind lichiditatea derivatelor nu sunt unele incurajatoare pentru ultima saptamana din octombrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )