Libnet.ro
UNICEF

06:45

Laura Bretan, castigatoarea RGT si semifinalista in SUA, raspunde celor care o critica: Daca un sportiv castiga o medalie de aur ar trebui sa se retraga?

Adevărul Adevărul,
Laura Bretan, castigatoarea RGT si semifinalista in SUA, raspunde celor care o critica: Daca un sportiv castiga o medalie de aur ar trebui sa se retraga?

Laura Bretan, copila cu voce de soprana care a castigat cel de-al saselea sezon Romanii au talent, le da o replica oamenilor care au criticat-o pentru ca a ales sa participe si in show-ul din SUA, precizand ca inca nu a primit premiul in bani de la Pro TV si cand o va face o mare parte o va dona. continuă pe Adevărul

Laura Bretan ataca ProTV, dupa ce a castigat concursul Romanii au Talent: inca nu am vazut niciun penny din premiu

Laura Bretan ii ataca pe organizatorii concursului Romanii au Talent. Fata care a uimit o lume intreaga la concursurile de talente din Romania si Statele Unite spune ca nu a primit.

Laura Bretan: Nu am vazut inca niciun ban de la Romanii au talent

Castigatoarea de la Romanii au talent sustine ca nu ar fi incasat inca marele premiu, informeaza Libertatea. Am castigat Romanii au talent.

Laura Bretan are nevoie de ajutor. Ce puteti face pentru romanca de la Americas Got Talent

Adolescenta de doar 14 ani care a uimit o lume intreaga cu vocea ei si castigatoarea premiului de 120. 000 de euro al sezonului sase al emisiunii Romanii au talent se.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )