Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Codruta Kovesi a fost detasata intr-un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi a fost detasata intr-un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles

Fostul procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a fost detasta la Ministerul Afacerilor de Externe pentru o functie de inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, decorata de seful statului cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Laura Codruta Kovesi, al carei mandat de procuror general al Romaniei expira marti, a fost decorata de seful statului cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul pentru decorarea Codrutei Kovesi: In semn de inalta apreciere pentru activitatea desfasurata timp de 6 ani la conducerea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si pentru meritele deosebite in indeplinirea actului de justitie in Romania, domnul presedinte Traian Basescu confera Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Cavaler doamnei Laura-Codruta Kovesi, procurorul-general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Laura Codruta Kovesi, decorata de presedintele Basescu la final de mandat

Presedintele Basescu a semnat decretul privind decorarea procurorului-general al Romaniei cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Cavaler. Laura Codruta Kovesi se afla la final de.

Ora 15.00: Mesaj transmis de Laura Codruta Kovesi, cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei

Laura Codruta Kovesi va adresa, luni, la ora 15. 00, la sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, un mesaj cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei, informeaza Agerpres. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile procurorului general.

Kovesi, detasata intr-un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles.

Fostul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi, a fost detasta la Ministerul Afacerilor de Externe, pentru o perioada de trei ani, urmand a ocupa o functie de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie. Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, marti seara, detasarea la Ministerul Afacerilor de Externe a Laurei Codruta Kovesi, procuror in .

MAE blocheaza rocada din justitie? Kovesi, detasata intr-un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles

Fostul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi, a fost detasata la Ministerul Afacerilor de Externe, pentru o perioada de trei ani, urmand a ocupa o functie de inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la.

VIDEO Daniel Morar, desemnat sa asigure interimatul la Ministerul Public

Laura Codruta Kovesi a anuntat luni, intr-o conferinta de presa sustinuta cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei, ca l-a desemnat in functia de prim-adjunct al procurorului general pe procurorul sef al DNA, Daniel Morar. Acesta ar urma sa asigure, incepand de marti, pentru sase luni, interimatul in functia de sef al Ministerului Public.

Kovesi, detasata intr-un post privind politici anticoruptie, la Bruxelles

Fostul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi, a fost detasta la Ministerul Afacerilor de Externe, pentru o perioada de trei ani, urmand a ocupa o functie de Inalt reprezentant la Misiunea Romaniei la Bruxelles pe probleme privind reforma justitiei si lupta anticoruptie.

Laura Codruta Kovesi l-a delegat pe Daniel Morar ca procuror general interimar pentru sase luni

Laura Codruta Kovesi a sustinut luni dupa-amiaza o declaratie de presa, cu prilejul finalizarii mandatului de procuror general al Romaniei. Astfel, Laura Codruta Kovesi isi incheie de maine activitatea la.

Laura Codruta Kovesi, decorata cu Steaua Romaniei in grad de cavaler, de catre Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul privind decorarea procurorului-general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, aflata la final de mandat, cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de.

Codruta Kovesi va fi decorata de Basescu

Fostul procuror general, Laura Codruta Kovesi urmeaza sa fie decorata de Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )