Libnet.ro
UNICEF

08:30

Laura Codruta Kovesi, inclusa de Le Monde in generatia in ascensiune a Europei

Adevărul Adevărul,
Laura Codruta Kovesi, inclusa de Le Monde in generatia in ascensiune a Europei

Jurnalistii Le Monde au realizat cu ocazia aniversarii a sase decenii de la semnarea Tratului de la Roma o lista a acelor europeni care fac parte din generatia in ascensiune a UE, printre care se numara Laura Codruta Kovesi, Jesse Klaver, Nicola Sturgeon si Manfred Weber. continuă pe Adevărul

Le Monde a declarat-o pe Laura Codruta Kovesi parte din generatia in ascensiune a Europei. Procurorul sef al DNA a fost inclus alaturi de premierul scotian Nicola Sturgeon si de liderul grupului PPE Manfred Weber

Jurnalistii publicatiei Le Monde au alcatuit o lista a acelor europeni care fac parte din generatia in ascensiune a UE, iar pe aceasta lista figureaza si sefa Directiei Nationale Anticoruptie din Romania, Laura Codruta Kovesi.

Le Monde o include pe Laura Codruta Kovesi in cadrul generatiei in ascensiune a Europei

Ziarul francez Le Monde o include pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in randul a patru personalitati europene pe care le numeste generatia in ascensiune a Europei, cu cateva zile inainte de aniversarea a 60 de ani de la Tratatul de la Roma, act fondator al UE. Kovesi este singurul nume din lista care nu este si politician.

Traian Basescu o acuza pe Laura Codruta Kovesi: Ne serveste minciuni la fiecare evaluare pe care o arata DNA-ul. E un politician de viitor, cu conditia sa nu se constate incalcari ale legii in activitatea dansei

Liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat vineri seara ca Laura Codruta Kovesi ne serveste minciuni in cadrul evaluarilor publicate de DNA si a declarat, in acest context, ca ea ar putea activa si ca om politic, daca nu se vor constata ilegalitati in munca ei ca procuror-sef al DNA.

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante.

Ion Cristoiu: Deviziei Presa ii sar epoletii de indignare. Un pamantean indrazneste s-o evalueze pe insasi Codruta Kovesi, aceasta Elena Ceausescu fara Nicolae

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre Laura Codruta Kovesi si eventuala sa demitere de catre Ministrul Justitiei. Cristoiu a plecat de la in.

Ministrul Justitiei, despre verificarea activitatii Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar: Finalul se apropie, mai sunt cateva zile. Voi publica concluziile si argumentele, in termenul legal de 14 zile. Procurorul general: De ce sa imi dau demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), ca in urmatoarele zile va anunta la ce concluzii a ajuns dupa ce a verificat activitatea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, si a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, privind anchetarea modului in care a fost elaborata Ordonanta 13.

Acuzatii grave la adresa Laurei Codruta Kovesi: Un europarlamentar sustine ca a fost folosita de mafia apropiata Rusiei in vizita desfasurata la Moscova (VIDEO)

Acuzatii la adresa Laurei Codruta Kovesi. Sefa DNA ar face jocurile unor oameni politici care sunt acuzati de legaturi suspecte cu mafia rusa. O spune un europarlamentar bulgar, care ar fi incercat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )