Libnet.ro
UNICEF

19:30

Laura Codruta Kovesi ar putea pleca din fruntea DNA. Ce planuri are

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi ar putea pleca din fruntea DNA. Ce planuri are

Laura Codruta Kovesi ar putea pleca din fruntea DNA. Ce planuri are . continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi: Nu cred ca DNA va rezolva coruptia din Romania

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi, ca nu crede ca DNA va rezolva coruptia din Romania, mai ales in conditiile in care, in aproape jumatate din judetele din tara, au fost primari sau presedinti de Consiliu Judetean anchetati pentru coruptie.

Laura Codruta Kovesi: Nu DNA va rezolva coruptia din Romania

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi seara, intr-o emisiune la postul de televiziune Digi 24, ca nu are explicatii de ce in continuare se comit fapte de coruptie, desi in fiecare zi apar nume importante care sunt anchetate. Sefa DNA a insistat ca accentul trebuie pus pe masuri de prevenire a coruptiei, nu pe arestari.

Laura Codruta Kovesi ataca Ministerul Finantelor: Daca nu se descurca sa confiste averile coruptilor, sa predea aceasta atributie

Atac dur al procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi la adresa ANAF. Aceasta este nemultumita de activitatea ANAF si a sustinut, joi seara, ca daca Ministerul de Finante nu se descurca cu executarea bunurilor sechestrate, atunci ar fi mai bine sa predea aceasta atributie unei institutii care vrea sa faca acest lucru. Trebuie sa existe un moment 0 in care statul sa inceapa sa execute sume si sa incaseze acesti bani la bugetul de stat.

Laura Codruta Kovesi, anunt privind viitorul ei la DNA

Laura Codruta Kovesi: Nu cred ca DNA va rezolva coruptia din Romania

Codruta Kovesi: Unele persoane ma considera simpatica si nu se tem de mine. Stiu sa si glumesc, atunci cand este cazul

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca, desi multa lume o percep ca pe o persoana dura, rigida, nu este asa. Aceasta sustine ca sunt persoane care o considera simpatica, iar atunci cand este cazul.

Laura Codruta Kovesi critica dur ANAF pentru nerecuperarea prejudiciilor in dosarele de coruptie: Statul sta pe o gramada de hotarari definitive si nu le executa / Nu voi intra in politica si nu voi candida pentru presedintie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a criticat dur joi activitatea ANAF si a ministerului de Finante, afirmand ca, daca cele doua institutii nu pot executa bunurile sechestrate de la persoanele condamnate pentru coruptie, sa renunte si sa cedeze aceasta sarcina ministerului de Justitie.

Kovesi dezvaluie numarul dosarelor pe care DNA le are in lucru

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi seara, ca, din 4. 200 de dosare inregistrate la DNA, 24 de cauze au fost deschise in acest an ca urmare a sesizarilor venite de la SRI si 204 ca urmare a celor venite de la structurile de informatii si celelalte structuri ale MAI.

Raman in sistemul judiciar; voi anunta la finalul mandatului daca doresc sa continui la conducerea DNA

Laura Codruta Kovesi a declarat azi ca a luat o decizie cu privire la viitorul sau profesional si va ramane in sistemul judiciar, insa va anunta la finalul actualului mandat daca doreste sa continue activitatea la conducerea DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2482 seconds )