Libnet.ro
UNICEF

09:15

Laura, rapanele si Nicusor Dan

Adevărul Adevărul,
Laura, rapanele si Nicusor Dan

Cind intr-o zi in care, la fel ca-n ultimele saptamini, ninge sau ploua, nu prea-i clar, pe la un prinz, cobori in pasaj, alergi putin pe scari si prinzi metroul in ultima secunda inainte de a se inchide usile cu zgomot si clipit de bec rosu, intri, nu-i aglomerat si din primul moment din spatele unor impetuoase picioare in rosu, Laura Baldini 50 den, vezi pe cineva citind din cartea ta. continuă pe Adevărul

Cat a cheltuit USR in campanie si cati bani a strans din donatii. Nicusor Dan: Invitam PSD, PNL si satelitii lor sa faca acelasi exercitiu de transparenta

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat, marti, ca, in perioada precampaniei si a campaniei electorale, USR a primit donatii de peste un milion de lei si doua imprumuturi de la persoane fizice in valoare de 198. 000 de lei. De asemenea, USR a cheltuit pana acum peste 630. 000 de lei. Nicusor Dan le-a cerut tuturor partidelor sa faca publice cheltuielile electorale.

Nicusor Dan a declarat ca nu va accepta politicieni compromisi intr-un Guvern sustinut de USR

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat ca formatiunea politica pe care o conduce nu va accepta prezenta unor persoane compromise in Guvern.

Guvernare ALTFEL. Nicusor Dan: USR este optiunea viabila de schimbare. il sustinem pe Ciolos, dar nu-i vom propune nume de ministri, tocmai pentru a avea posibilitate de negociere reala (VIDEO)

Nu veti vedea oameni compromisi care sa faca parte din Guvern, daca noi il vom sustine, a declarat Nicusor Dan, in emisiunea moderata de Silviu Manastire pe B1 TV. Acesta a explicat ca.

Initiativa Romania: Nicusor Dan, Traian Basescu si Kelemen Hunor au confirmat participarea la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie

Kelemen Hunor UDMR), Nicusor Dan USR) si Traian Basescu PMP) sunt presedintii de partide care au confirmat, pana luni, disponibilitatea de a participa la o dezbatere electorala cu public in ultima saptamana de campanie, inaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Initiatorii dezbaterii - Friedrich Ebert Stiftung fundatia social-democratilor germani), Friedrich Naumann Stiftung fundatia liberalilor germani), platforma de dezbateri Romania Publica si miscarea civica Initiativa Romania - spun ca poarta inca discutii sau asteapta raspunsuri si de la liderii PNL, PSD si ALDE.

Nicusor Dan: La Cluj ne asteptam la aproximativ 20%, cu 5-6% peste media partidului

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, sambata, la Cluj, la lansarea candidatilor filialei locale pentru alegerile parlamentare, ca spera ca la Cluj formatiunea sa obtina un procent de cel putin 20% din voturi, cu 5-6% peste media partidului la nivel national.

Nicusor Dan: La Cluj ne asteptam la aproximativ 20%, cu 5-6% peste media partidului

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, sambata, la Cluj, la lansarea candidatilor filialei locale pentru alegerile parlamentare, ca spera ca la Cluj formatiunea sa obtina un procent de cel putin 20% din voturi, cu.

Nicusor Dan: USR a aparut ca o necesitate

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat astazi, la prezentarea publica a candidatilor din Cluj pentru alegerile parlamentare, ca formatiunea sa a aparut ca o necesitate si este formata din oameni care isi propun sa se sacrifice pentru binele comun si nu urmaresc vreun interes propriu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )