Libnet.ro
UNICEF

21:45

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel a respins propunerea DNA de arestare preventiva

B1 B1,
Laura Voicu, avocata Alinei Bica, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel a respins propunerea DNA de arestare preventiva

Laura Voicu, avocata fostei sefe a CSM Alina Bica, va fi cercetata sub control judiciar, dupa ce procurorii DNA au retinut-o pentru 24 de ore. Curtea de Apel a respins propunerea procurorilor DNA de arestare. continuă pe B1

Avocata Alinei Bica, pusa sub control judiciar

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea DNA de arestare a avocatei.

Avocata Alinei Bica, eliberata sub control judiciar

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, va fi cercetata sub control judiciar. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea DNA de arestare a avocatei.

Avocata Alinei Bica a fost adusa la DNA cu mandat

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a fost adusa la DNA cu o masina a institutiei, aceasta fiind insotita de doi politisti din cadrul DNA. Aceasta a fost adusa cu mandat in fata procurorilor, acolo unde i se.

UPDATE. Avocata Alinei Bica, retinuta pentru 24 de ore. Ce acuzatii i se aduc

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a fost adusa, cu mandat, de procurori la Directia Nationala Anticoruptie si este foarte probabil sa fie retinuta. Stire in curs de actualizare .

Avocata Alinei Bica, urmarita penal pentru favorizarea infractorului: Aceasta a fost adusa cu mandat la DNA

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu este urmarita penal, fiind acuzata de favorizarea infractorului, informeaza B1 TV. Aceasta a venit joi, la sediul DNA, cu mandat de aducere. Procurorii Directiei Nationale.

Avocata Alinei Bica, adusa la DNA cu mandat

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a fost adusa, cu mandat, de procurori la Directia Nationala Anticoruptie si este foarte probabil sa fie retinuta.

Avocata Alinei Bica, adusa cu mandat la DNA

Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, a fost adusa, astazi, cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), scriu surse din presa.

Avocata Alinei Bica a fost retinuta

ACTUALIZARE 19:49 Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, a fost retinuta de procurorii anticoruptie, pentru 24 de ore, pentru favorizarea faptuitorului si instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii sau activitati.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, adusa la DNA cu mandat

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost adusa cu mandat la DNA. Laura Voicu a spus ca a venit la sediul DNA pentru a fi audiata intr-un dosar in care ar fi vizata. Laura Voicu a fost.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, retinuta de DNA (VIDEO)

Avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost retinuta de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore. Ea este acuzata ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar in Baroul Bucuresti si.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )