Libnet.ro
UNICEF

13:15

Laurentiu Reghecampf, dupa Steaua-Dinamo 1-1: Am facut un meci foarte bun

Antena3 Antena3,
Laurentiu Reghecampf, dupa Steaua-Dinamo 1-1: Am facut un meci foarte bun

Antrenorul Stelei s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai in fata marilor rivali de la Dinamo. Eu cred ca am facut un meci bun, am incercat sa facem presiune, ei s-au aparat bine. continuă pe Antena3

Laurentiu Reghecampf, dupa infrangerea cu Manchester City: Este o umilinta pentru noi

Laurentiu Reghecampf s-a declarat nemultumit de multitudinea de greseli facute de elevii sai, in partida pierduta cu 5 - 0 in fata lui Manchester City, insa si-a felicitat elevii pentru.

Ioan Andone, dupa Steaua-Dinamo 1-1: Nu stiu daca era corect sa castigam noi

Antrenorul lui Dinamo s-a declarat multumit de remiza in fata Stelei Steaua ne-a surprins cu cei sase jucatori de atac. Am fost bine organizati, am cedat posesia, nu mi-a placut contraatacul. Nu.

Laurentiu Reghecampf indeamna la rabdare dupa 1-1 cu Dinamo

Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf a vorbit dupa meciul cu Dinamo despre cele petrecute pe terenul Arenei Nationale.

Laurentiu Reghecampf: Sa castigam cu Dinamo pentru moral

Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf considera ca o victorie sambata seara in derby-ul cu Dinamo este esentiala pentru moralul jucatorilor dupa esecul usturator suferit in fata celor de la Manchester City.

Steaua-Dinamo. Tactica naucitoare pusa la cale de Reghecampf

Steaua-Dinamo. Gigi Becali a dezvaluit tactica-soc pe care o va aplica Laurentiu Reghecampf in aceasta seara, contra lui Dinamo, scrie gsp. ro. Patronul Stelei a afirmat ca tehnicianul va trimite.

Steaua, infranta de Manchester City, cu 5-0. Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf, dezamagiti de rezultat

Echipa engleza Manchester City a invins Steaua, marti seara, pe Arena Nationala din Capitala, cu scorul de 5-0 2-0), in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal. in acest context, finantatorul clubului de fotbal, Gigi Becali, a calificat rezultatul drept o umilinta. Totodata, antrenorul Laurentiu Reghecampf a precizat ca au fost facute prea multe greseli personale.

Laurentiu Reghecampf, amenintat la telefon de fanii dinamovisti

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a fost jignit si amenintat telefonic de suporterii dinamovisti inaintea derby-ului.

Situatie dificila pentru Laurentiu Reghecampf. Ce a patit la miezul noptii

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a fost jignit si amenintat telefonic de suporterii dinamovisti inaintea derby-ului.

Laurentiu Reghecampf, discursul resemnarii: Ne bucuram pentru calificarea in grupele Europa League

Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf vrea sa uite cat mai repede infrangerea cu Manchester City 0-5) si se gandeste deja la prezenta Stelei in grupele Europa League.

STEAUA-DINAMO. Dorin Rotariu, autorul golului contra Stelei: E un scor echitabil

Fotbalistul dinamovist care a marcat un gol Stelei in derby-ul cu Dinamo s-a declarat multumit de remiza cu ros-albastrii. A fost un rezultat muncit, am avut si noi ocazii, au avut.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )