Libnet.ro
UNICEF

20:15

Laurentiu Reghecampf a fost demis de la Al Hilal

Hotnews Hotnews,
 Laurentiu Reghecampf a fost demis de la Al Hilal

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost demis de la echipa Al Hilal, duminica seara, a anuntat gruparea saudita pe site-ul oficial, potrivit Mediafax. Al Hilal a decis sa puna capat contractului lui Laurentiu Reghecampf si ii multumeste pentru eforturile depuse in acest sezon. Pana la numirea unui nou staf, echipa va fi condusa de Ciprian Panait, a anuntat Al Hilal. continuă pe Hotnews

Reghecampf a fost demis de la Al Hilal

Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a fost demis de la echipa Al Hilal, duminica seara, a anuntat gruparea saudita pe site-ul oficial, conform Mediafax.

Presa araba: Laurentiu Reghecampf dat afara de la Al Hilal

Presa araba anunta ca Laurentiu Reghecampf a fost dat afara de la Al Hilal, dupa ce a pierdut finala Cupei Printului. Informatia nu a fost confirmata oficial, dar este doar o chestiune de timp pana cand va fi facut anuntul din partea conducerii clubului.

VIDEO Laurentiu Reghecampf, tot mai aproape de demitere - Al Hilal a pierdut Cupa Printului (1-2 cu Al Ahli)

Laurentiu Reghecampf a ratat si cel de-al doilea trofeu al sezonului, dupa ce echipa sa, Al Hilal, a fost invinsa cu scorul de 2-1 de Al Ahli in finala Cupei Coroanei Printului. In urma acestui rezultat, presa din Arabia scrie ca antrenorul roman are zilele numarate. Unul din posibilii sai inlocuitori este Cosmin Olaroiu.

Oficial: Laurentiu Reghecampf concediat de Al Hilal

Fara nicio urma de indoiala Laurentiu Reghecampf nu mai este de duminica antrenorul echipei saudite Al Hilal.

Ziua cea mare pentru Laurentiu Reghecampf. Poate obtine primul trofeu cu Al Hilal (LIVE, 19:30)

Laurentiu Reghecampf va sta, vineri seara, pentru a doua oara in ultimele trei luni pe banca lui Al Hilal intr-un meci cu trofeul pe masa 19:30).

Ziua cea mare pentru Laurentiu Reghecampf. Poate obtine primul trofeu cu Al Hilal

Laurentiu Reghecampf va sta, vineri seara, pentru a doua oara in ultimele trei luni pe banca lui Al Hilal intr-un meci cu trofeul pe masa 19:30).

Ilie Balaci, surprins de esecurile lui Reghecampf la Al Hilal

Ilie Balaci, un antrenor care cunoaste bine fotbalul din zona Orientului Mijlociu si din lumea araba, se arata surprins de esecurile suferite de Laurentiu Reghecampf la Al Hilal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )