Libnet.ro
UNICEF

22:30

Lectie de bun simt din partea unui catel. Este politicos si multumeste cand primeste ceva(VIDEO)

B1 B1,
Lectie de bun simt din partea unui catel. Este politicos si multumeste cand primeste ceva(VIDEO)

El este catelul care stie sa spuna multumesc. Pe limba lui, bineineteles. Dupa ce a primit mancarea preferata din partea stapanei, aceasta i-a atras atentia sa multumeasca. continuă pe B1

Gabriela Socol, numita de Guvern membru al Oficiului pentru Spalarea Banilor din partea ASF

Guvernul a decis, ieri, inlocuirea reprezentantului Asociatiei Romane a Bancilor cu Gabriela Socol, reprezentant din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara, in Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, potrivit noilor dispozitii legale privind componenta Plenului, si i-a reinnoit mandatul lui Ion Gogoescu, reprezentant al Ministerului Finantelor.

O tanara a murit din cauza unui joc sexual. Iubitul ei este socat (FOTO)

O tanara a ajuns sa-si piarda viata din cauza unui joc sexual. Katie Widdowson, in varsta de 24 de ani, a trecut prin chinuri groaznice si medicii nu au putut face nimic pentru a o salva, mai al.

UPDATE Circulatia tramvaielor liniei 46, blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar

Circulatia tramvaielor liniei 46 este blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, la intersectia Str. Doctor Felix cu Bd. Ion Mihalache, anunta RATB pe o retea de socializare. Blocajul a intervenit in jurul orei 10. 46: S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, pe Str. Dr. Felix. Blocajul a durat 70 min - 10:10-11:20).

UPDATE S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar

Circulatia tramvaielor liniei 46 a fost blocata de aproximativ o ora din cauza unui autoturism parcat neregulamentar, la intersectia Str. Doctor Felix cu Bd. Ion Mihalache, anunta RATB pe o retea de socializare. Blocajul a intervenit in jurul orei 10. 46: S-a reluat circulatia tramvaielor liniei 46, pe Str. Dr. Felix. Blocajul a durat 70 min - 10:10-11:20).

Aura Gabriela Socol a fost numita membru al Oficiului pentru Spalarea Banilor din partea ASF

Guvernul a decis sa o numeasca pe Aura Gabriela Socol, reprezentant al Autoritatii de Supraveghere Financiara, in functia de membru al Plenului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor si i-a reinnoit mandatul lui Ion Gogoescu, in urma sedintei de astazi, potrivit unui comunicat de presa.

Hotelurile din Spania se lupta cu un val de acuzatii false de toxiinfectii alimentare din partea britanicilor

Hotelurile spaniole apeleaza la detectivi privati si tribunale pentru a contracara un val de acuzatii false de toxiinfectii alimentare din partea unor turisti britanici, care le-au costat milioane de euro, potrivit AFP.

Romanul impuscat in timp ce incerca sa fure cannabis din sera unui italian, gasit carbonizat pe camp. Patru persoane au fost arestate

Italianul Giuseppe Signorello, de 43 de ani, din Mazara a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce l-a ucis pe romanul Cristian Maftei, de 38 de ani, si a ascuns cadavrul, fiind ajutat de alte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )