Libnet.ro
UNICEF

16:01

Legatura dintre Mircea Basescu si Bercea: Cine este Marian Capatana, intermediarul presupusei mite

B1 B1,
Legatura dintre Mircea Basescu si Bercea: Cine este Marian Capatana, intermediarul presupusei mite

Cine este Marian Capatana, cel care ar fi intermediat spaga de la fiul lui Bercea Mondial catre Mircea Basescu? inca din primavara lui 2011, Mircea Basescu, care era asaltat de rudele lui Bercea Mondial, a. continuă pe B1

Cateva observatii si explicatii despre cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Lupta anticoruptie a atins o culme greu de imaginat chiar si intr-o tara unde inchisorile s-au umplut cu mari politicieni, moguli si fosti intangibili. Sistemul de justitie se indreapta azi impotriva fratelui celui care a determinat eliberarea procurorilor si judecatorilor de sub control politic. Anchetarea lui Mircea Basescu, acuzat de trafic de influenta, l-a pus pe Traian Basescu in fata unei optiuni dificile: sa-si apere fratele sau justitia? A ales varianta corecta. Prin contrast, toti adversarii sai in frunte cu premierul Ponta au preferat fratia politica si atacul la justitie ori de cate ori s-au aflat in situatia de a alege.

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost aparati de aceeasi casa de avocatura: a lui Sorin Calafus

In urma cu cativa ani, Mirea Basescu si interlopul Bercea Mondial au fost aparati de aceeasi casa de avocatura din Constanta, a lui Sorin Calafus.

Cozmin Gusa: in spatele scandalului politic Basescu - Bercea Mondial sta Dan Voiculescu care vrea sa decredibilizeze justitia (VIDEO)

Analistul politic Cozmin Gusa afirma ca spatele scandalului Mircea Basescu-Bercea Mondial se afla mogului Antenei 3, Dan Voiculescu, care doreste decredibilizarea justitiei. Suspectul principal in aceste zile.

Altercatia din toamna 2010 dintre Mircea Basescu si soferita Nicoleta Moraru, data uitarii de protagonisti

Incidentul din septembrie 2010, cand Mircea Basescu a avut o altercatie in trafic cu o soferita, a fost lasat in urma de protagonisti. Dosarul a fost inchis de anchetatori, deoarece n-au existat probe evidente ale unei agresiuni.

Izaura Bercea regreta ca Mircea Basescu a fost retinut: Este nasul fetitei mele. imi pare rau ca s-a ajuns aici

Fiica interlopului Anghel Sandu a declarat ca regreta ca fratele presedintelui a fost retinut aseara pentru trafic de influenta de procurorii DNA.

Mircea Basescu, prima noapte in AREST. Fratele presedintelui este acuzat de trafic de influenta

Mircea Basescu si intermediarul spagii, Marian Capatana, si-au petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei. Cei doi vor fi dusi astazi la Tribunal cu propunere de arestare preventiva pentru trafic de.

DNA: Mircea Basescu promitea interventii pentru gratiere. Spaga, verificata cu masini de numarat bani si cu lampi speciale

Procurorii DNA au motivat decizia prin prin care s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Basescu si a lui Marian Capatana, implicati in dosarul de santaj alaturi de interlopul Sandu Anghel.

Intermediarul spagii dintre Bercea Mondialul si Mircea Basescu, implicat intr-o afacere care a distrus o fabrica esentiala pentru industria Romaniei

Numele lui Marian Capatana, intermediarul spagii dintre Bercea Mondialul si Mircea Basescu, apare si intr-o afacere din care a rezultat distrugerea unei fabrici esentiale pentru industria Romaniei. Este.

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

UPDATE. Marian Capatana, retinut, in dosarul de trafic de influenta in care sunt implicati Bercea Mondial si Mircea Basescu

Marian Capatana, despre care familia lui Bercea Mondial sustine ca ar fi fost intermediarul banilor pentru Mircea Basescu, a venit, joi dupa-amiaza, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in dosarul presupusului trafic de influenta facut de fratele presedintelui, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,283 seconds )