Libnet.ro
UNICEF

21:30

Legea business angels: un pas inainte, dar cu lipsuri. Ce spun specialistii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea business angels: un pas inainte, dar cu lipsuri. Ce spun specialistii

Camera Deputatilor a adoptat legea care reglementeaza investitiile de tip business angels, adica investitiile intre 3. 000 si 200. 000 de euro care ar trebuie sa ajute antreprenorii aflati la inceput de drum sa isi dezvolte afacerile. Un pas mare. continuă pe Wall-Street Ro

Legea business angels: un pas inainte, dar cu lipsuri. Ce spun specialistii

Camera Deputatilor a adoptat legea care reglementeaza investitiile de tip business angels, adica investitiile intre 3. 000 si 200. 000 de euro care ar trebuie sa ajute antreprenorii aflati la inceput de drum sa isi dezvolte afacerile. Un pas mare.

Legea business angels, care faciliteaza investitiile in firmele mici, a fost adoptata de Parlament

Persoanele care vor investi intre 3. 000 si 200. 000 de euro in microintreprinderi si intreprinderi mici vor beneficia de anumite facilitati fiscale, potrivit noi legi pentru stimularea investitorilor individuali business angels), adoptata miercuri de Camera Deputatilor, for decizional.

Legea care faciliteaza investitiile business angels in firme mici, adoptata de Parlament. Noile prevederi

Persoanele care vor investi intre 3. 000 si 200. 000 de euro in microintreprinderi si inreprinderi mici vor beneficia de anumite facilitati fiscale, potrivit noii legi pentru stimularea investitorilor individuali business angels, adoptate miercuri de Parlament. Legea a fost aprobata de Camera Deputatilor, ca for decizional, cu 265 de voturi pentru, unul impotriva si 4 abtineri, dupa 7 luni de la promovarea proiectului de catre Guvern.

Florin Jianu: Cele mai multe investitii de tip business angels vor fi in IT, industrii creative, turism

Odata cu adoptarea noii legi a business angels, domeniile in care cel mai probabil vor fi facute cele mai multe investitii vor fi IT-ul, industriile creative, serviciile medicale si turismul, a declarat pentru Wall-Street. ro, Florin.

Legea Business Angel, adoptata de Parlament: ce facilitati ofera statul

Legea Business Angel a Investitorului Individual) a fost aprobata, pe 29 aprilie, la nivelul Camerei Deputatilor, ca for decizional, cu 265 de voturi pentru, 1 vot impotriva si 4 abtineri, creand astfel cadrul legislativ pentru sprijinul.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )