Libnet.ro
UNICEF

10:45

Florin Jianu: Cele mai multe investitii de tip business angels vor fi in IT, industrii creative, turism

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Florin Jianu: Cele mai multe investitii de tip business angels vor fi in IT, industrii creative, turism

Odata cu adoptarea noii legi a business angels, domeniile in care cel mai probabil vor fi facute cele mai multe investitii vor fi IT-ul, industriile creative, serviciile medicale si turismul, a declarat pentru Wall-Street. ro, Florin. continuă pe Wall-Street Ro

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj, cele mai putine in Bacau

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Salaj, Mehedinti si Caras-Severin, a anuntat, joi, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai ciudate alergii la copii si cum se trateaza. Alimentele care provoaca cele mai multe reactii alergice

Copiii, la fel ca adultii, sunt expusi zilnic la nenumarati alergeni. Alergiile pot fi cauzate de polen, diferite proteine din alimente, praful sau parul animalelor. Dar exista si alergii mai ciudate. Se intampla ca un copil alergic la polen sa dezvolte o alergie urata daca mananca un fruct. Atentie si la alergiile la papadii sau la alte flori.

Din 100 de holdinguri, peste 80 sunt multinationale, cele mai multe au venit in Romania pentru comert

In Romania, in anul 2013, au fost identificate 44. 575 de grupuri de intreprinderi, din care 5. 248 de grupuri de intreprinderi rezidente si 39. 327 de grupuri de intreprinderi multinationale 60 controlate din interior, respectiv 39. 267 controlate din strainatate), potrivit Institutului National de Statistica.

Utile: Infectii usoare care duc la septicemie; Corsetul - noul accesoriu de fitness care iti pune in pericol sanatatea; Ia startul alergia de primavara! Pazeste-te cu cele mai bune remedii clasice si naturiste

Supa detoxifianta de sfecla. Ficatul, cel mai mare organ intern al corpului uman, are si cele cele mai multe - peste 500 !) - si mai variate functii din organism. Trei lucruri pe care trebuie neaparat sa le faci inainte sa faci dus. Stim ca apa fierbinte si lamele vechi de ras pot sa iti distruga pielea, dar iata alte 3 lucruri.

Cele mai bune afaceri la domiciliu: in ce domenii merg bine business-urile facute acasa

Cele mai bune afaceri la domiciului includ deopotriva mestesugurile traditionale, cat si o puzderie de business-uri online.

VIDEO FOTO Una dintre cele mai iubite actrite de serialul fenomen REBELDE s-a casatorit in acest weekend! Imagini de basm de la nunta ei

Dupa mai multe povesti de dragoste Anahi si-a gastit alesul. Acesta este Manuel Velasco Coello, un tanar politician de la.

Pastrarea numelui dupa casatorie: De ce tot mai multe femei raman cu numele de fata

Pana recent, era de neconceput ca femeia sa nu ia numele barbatului dupa casatorie, insa mai nou tot mai multe decis sa-si pastreze numele de fata. De unde a pornit acest fenomen si cum isi justifica decizia femeile.

Guvernul vrea sa vanda pe bursa mai multe pachete de actiuni detinute la companii. Din vanzarea participatiilor minoritare ar obtine peste 1 miliard de euro

Guvernul vrea sa renunte la cat mai multe participatii ale statului detinute la diverse companii. Astfel, Guvernul sustine ca a reanalizat portofoliul de participatii ale statului la societati nationale strategice blue chips), a identificat companiile cu cel mai mare potential de a trezi un interes ridicat din partea investitorilor romani si straini si a aprobat continuarea programului de listari in orizontul de timp 2015-2016, atat prin oferte publice initiale IPO), cat si prin majorari ale cotelor de free-float pentru societati deja listate. Vezi de la ce companii vrea Guvernul sa vanda actiunile detinute de stat.

Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti

Mai multe zboruri American Airlines au fost amanate, marti seara, din cauza unei erori a unei aplicatii pentru iPad folosite de piloti pentru a naviga. Nu se stie exact ce aplicatie iPad s-a defectat sau daca vina.

Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4

Am ajuns sa putem face si lista cu cele mai bune telefoane din 2015. Pana la iPhone 6s sau iPhone 7), acestea sunt cele mai bune pe care Android le are. De asemenea, asteptam primele modele cu Windows 10, dar iata ce poti alege ca sa ai un telefon de top inca din aceasta primavara [] Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )