Libnet.ro
UNICEF

09:15

Legea darii in plata: propunerile facute de BNR Parlamentului

România Liberă România Liberă,
Legea darii in plata: propunerile facute de BNR Parlamentului

Parlamentul a primit, vineri, scrisoarea cu propuneri facute de Banca Nationala BNR), privind Legea darii in plata. Astfel, BNR ar fi propus introducerea unui plafon de 150. 000 de euro al valorii creditului, conditia ca locuinta sa fie locuita de persoana care a luat imprumutul, legea sa nu fie retroactiva, iar ratele imprumuturilor sa depaseasca 65% din venit, potrivit unor surse apropiate Comisiei de Buget Finante din Stat. continuă pe România Liberă

Rasvan Radu, UniCredit Bank: Legea darii in plata va obliga bancile sa inventeze un nou produs, asemanator leasingului

Bancile vor trebui sa inventeze un nou produs asemanator celui de leasing, in cazul in care legea darii in plata va intra in vigoare, a declarat Rasvan Radu, presedintele executiv al UniCredit Bank.

EXCLUSIV Deputatii din Comisia de Buget au primit scrisoarea transmisa de Banca Nationala privind legea darii in plata. Vezi in text propunerile BNR si cum ar putea arata legea

Vineri dupa pranz, scrisoarea continand propunerile Bancii Nationale privind darea in plata au ajuns la Parlament, au confirmat pentru HotNews surse apropiate Comisiei de Buget Finante din Senat. Propunerile se intind pe 25 de pagini si vizeaza multe detalii, acestea urmand sa fie discutate marti dimineata, desi aceleasi surse nu exclud ca discutiile sa aiba loc miercuri, intr-o sedinta comuna cu cei din Comisia Juridica. In esenta, BNR propune introducerea unui plafon de 150. 000 al valorii locuintei, conditia ca locuinta sa fie locuita de cel care a luat imprumutul, iar ratele imprumutatilor sa depaseasca 65% din venit.

Seful BRD: Legea darii in plata inseamna moartea programului Prima Casa

Aplicarea legii darii in plata inseamna moartea programului Prima Casa, intrucat acesta nu mai poate functiona, fiind un produs garantat in proportie de 50% de catre stat, a declarat Philippe Lhotte, CEO al BRD.

Piperea: Bancherii vor sa emasculeze Legea darii in plata

Banca Nationala a Romaniei BNR) a reusit, din nou, sa ii intoarca din drum pe parlamentari. Legea darii in plata nu a mai fost dezbatuta, ieri, in comisiile de specialitate din Senat.

Philippe Lhotte, BRD: Legea darii in plata va ucide programul Prima Casa, dar cred ca bunul simt va castiga

BRD Societe Generale a efectuat un studiu de impact pentru a observa ce efecte va avea legea darii in plata asupra profitabilitatii bancii, insa Philippe Lhotte, CEO-ul BRD, nu crede ca aceasta va trece, fiind convins ca bunul simt va.

Lhotte, BRD: Sper ca bunul simt va castiga si Legea darii in plata va fi uitata

Philippe Lhotte: Politicienii sunt demagogi si populisti *Zamfir: La noi este o vorba care se potriveste bancilor - &171;Hotul striga hotii &187; Legea darii in plata este de neinteles in afara tarii, a comentat, ieri, Philippe Lhotte, CEO BRD Groupe Societe Generale, in cadrul unei conferinte de presa, precizand: Niciun specialist din afara nu intelege aceasta lege. Va servi la ce?.

Legea darii in plata ii va avantaja pe speculanti, nu pe clienti sau statul

Legea darii in plata va avantaja speculantii, nu clientii sau statul, si va duce la inchiderea programului Prima casa, a afirmat, joi, directorul general al BRD, Philippe Lhotte, intr-o conferinta de presa.

Anca Bidian, Kiwi Finance: Daca trece Legea darii in plata, 60% dintre clienti bancilor nu se vor mai califica pentru un credit

O analiza recenta a unei banci, pe baza portofoliului propriu, arata ca 60% dintre clienti sai actuali nu s-ar mai califica pentru a accesa un credit ipotecar ori nu ar dispune de avansul necesar, daca Legea darii in plata va intra in vigoare, ceea ce.

Business Report: Legea darii in plata, ingropata intr-un credit ipotecar special; Tunel pe sub Dunare si pod peste Dunare la 20 km distanta; Top 40 Forbes: Cele mai bune orase pentru afaceri din Romania

Terenuri pregatite pentru mega-proiecte imobiliare. Extinderea companiilor prezente in Romania, perspectiva intrarii unor nume noi pe piata, precum. Ca sa ai asigurare va trebui mai intai sa inchei un contract cadru pentru RCA. Astazi are loc o noua runda de discutii intre principalii actori implicati.

Solutia bancilor pentru Legea darii in plata: romanii isi vor lua case in leasing

Efectele Legii darii in plata se vad inca dinainte sa fie adoptata. Bancile cauta noi moduri prin care sa atraga clienti, dar sa isi pazeasca si spatele. Asa ca au gasit un tip de credit bun pentru .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )