Libnet.ro
UNICEF

08:00

Philippe Lhotte, BRD: Legea darii in plata va ucide programul Prima Casa, dar cred ca bunul simt va castiga

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Philippe Lhotte, BRD: Legea darii in plata va ucide programul Prima Casa, dar cred ca bunul simt va castiga

BRD Societe Generale a efectuat un studiu de impact pentru a observa ce efecte va avea legea darii in plata asupra profitabilitatii bancii, insa Philippe Lhotte, CEO-ul BRD, nu crede ca aceasta va trece, fiind convins ca bunul simt va. continuă pe Wall-Street Ro

Seful BRD: Legea darii in plata inseamna moartea programului Prima Casa

Aplicarea legii darii in plata inseamna moartea programului Prima Casa, intrucat acesta nu mai poate functiona, fiind un produs garantat in proportie de 50% de catre stat, a declarat Philippe Lhotte, CEO al BRD.

Legea darii in plata ii va avantaja pe speculanti, nu pe clienti sau statul

Legea darii in plata va avantaja speculantii, nu clientii sau statul, si va duce la inchiderea programului Prima casa, a afirmat, joi, directorul general al BRD, Philippe Lhotte, intr-o conferinta de presa.

Rasvan Radu, UniCredit Bank: Legea darii in plata va obliga bancile sa inventeze un nou produs, asemanator leasingului

Bancile vor trebui sa inventeze un nou produs asemanator celui de leasing, in cazul in care legea darii in plata va intra in vigoare, a declarat Rasvan Radu, presedintele executiv al UniCredit Bank.

Anca Bidian, Kiwi Finance: Daca trece Legea darii in plata, 60% dintre clienti bancilor nu se vor mai califica pentru un credit

O analiza recenta a unei banci, pe baza portofoliului propriu, arata ca 60% dintre clienti sai actuali nu s-ar mai califica pentru a accesa un credit ipotecar ori nu ar dispune de avansul necesar, daca Legea darii in plata va intra in vigoare, ceea ce.

Piperea: Bancherii vor sa emasculeze Legea darii in plata

Banca Nationala a Romaniei BNR) a reusit, din nou, sa ii intoarca din drum pe parlamentari. Legea darii in plata nu a mai fost dezbatuta, ieri, in comisiile de specialitate din Senat.

Business Report: Legea darii in plata, ingropata intr-un credit ipotecar special; Tunel pe sub Dunare si pod peste Dunare la 20 km distanta; Top 40 Forbes: Cele mai bune orase pentru afaceri din Romania

Terenuri pregatite pentru mega-proiecte imobiliare. Extinderea companiilor prezente in Romania, perspectiva intrarii unor nume noi pe piata, precum. Ca sa ai asigurare va trebui mai intai sa inchei un contract cadru pentru RCA. Astazi are loc o noua runda de discutii intre principalii actori implicati.

Solutia bancilor pentru Legea darii in plata: romanii isi vor lua case in leasing

Efectele Legii darii in plata se vad inca dinainte sa fie adoptata. Bancile cauta noi moduri prin care sa atraga clienti, dar sa isi pazeasca si spatele. Asa ca au gasit un tip de credit bun pentru .

Radu Zamfir: Legea darii in plata ar trebui sa se aplice si la creditele in derulare

Interdictia aplicarii Legii darii in plata la creditele in derulare, introducerea unor plafoane si stabilirea unor criterii, astfel incat sa beneficieze de ea numai cazurile sociale, ar face ca aceasta lege sa fie moarta, inaplicabila, a declarat pentru Agerpres deputatul PNL, Daniel Zamfir, referindu-se la propunerile cu care vor sa vina reprezentantii bancilor.

UniCredit: Adoptarea Legii darii in plata va obliga bancile sa inventeze un nou produs asemanator leasingului

Bancile vor trebui sa inventeze un nou produs asemanator celui de leasing, in cazul in care apare Legea darii in plata, a declarat presedintele executiv al UniCredit Bank, Rasvan Radu, citat de Agerpres, intr-o conferinta de presa. Legea darii in plata este in acest moment intoarsa de Presedinte in Parlament, miercuri sau joi, urmand ca senatorii sa primeasca un material din partea BNR continand propuneri de imbunatatire, iar apoi proiectul sa fie discutat in comisiile de specialitate.

Legea darii in plata: Cine pierde si cine castiga

Creditele ipotecare vor deveni inaccesibile romanilor fiindca avansul va creste la 30%. Aceasta este viziunea BCR in ceea ce priveste efectele legii Banca ia casa, scapi de datorii. O speculatie, spune initiatorul legii, avocatul Gheorghe Piperea, care arata ca statul ar trebui sa initieze un program de creditare directa a tinerilor.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )