Libnet.ro
UNICEF

20:00

Legea defaimarii, initiata de Liviu Dragnea, a fost adoptata. 100.000 lei amenda pentru o postare nepotrivita

Antena3 Antena3,
Legea defaimarii, initiata de Liviu Dragnea, a fost adoptata. 100.000 lei amenda pentru o postare nepotrivita

Legea defaimarii, initiata de Liviu Dragnea, a fost adoptata. 000 lei amenda pentru o postare nepotrivita. continuă pe Antena3

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii. Parlamentarii au decis, in plus fata de proiectul initial, marirea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti Legea defaimarii, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati.

Deputatii juristi au adoptat Legea defaimarii: Dragnea a obtinut majorarea amenzilor

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti 039;039;Legea defaimarii039;039;, initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc.

Deputatii juristi au adoptat ''Legea defaimarii ''

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat astazi ''Legea defaimarii '', initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea, marind la propunerea presedintelui PSD cuantumul amenzilor pana la 100. 000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati.

Liviu Dragnea il cheama pe Victor Ponta la lupta, in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a invitat miercuri, de la tribuna Consiliului National al partidului, pe fostul lider Victor Ponta sa vina alaturi de el in acest an electoral important. Urmeaza un an electoral foarte important si trebuie sa aducem in prima linie toate fortele importante ale partidului nostru, iar Victor Ponta este fara nicio indoiala una dintre cele mai importante forte ale partidului nostru si o stiu foarte bine si adversarii nostri care au incercat sa ne dezbine si nu au reusit. il invit pe Victor sa vina alaturi de noi in acest an electoral, la fel cum eu am stat alaturi de el in toti anii in care a condus acest partid, a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liviu Dragnea le cere social-democratilor care au semnat proiectul privind preventia in sanatate sa isi retraga sustinerea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca social-democratii vor sustine proiectul de lege privind preventia in sanatate si le-a recomandat parlamentarilor partidului care au semnat sa isi retraga sustinerea. El a subliniat ca social-democratii nu sunt de acord nici cu infiintarea unei agentii care sa se ocupe de preventie, asa cum prevede proiectul de act normativ, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea nu va mai permite nimanui sa vorbeasca in numele PSD. De ce s-a suparat liderul social-democratilor

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce nu isi asuma scrisoarea data publicitatii de Codrin Stefanescu, subliniind ca nu mai permite nimanui sa vorbeasca in numele PSD.

T. Basescu, despre legea defaimarii: pumn in gura pentru apararea celor protejati

Romania, din momentul promulgarii legii defaimarii, va fi pusa in linie cu China, cu Federatia Rusa si Turcia, a sustinut presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, marti, la postul B1TV, adaugand ca proiectul de act normativ trebuie intors in Parlament de seful statului, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )