Libnet.ro
UNICEF

17:15

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata de Klaus Iohannis

B1 B1,
Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Actul normativ prevede ca angajatii din sistemul. continuă pe B1

Presedintele a promulgat Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul acesteia fiind prevazut ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Legea voucherelor pentru vacanta, promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Klaus Iohannis a promulgat Legea voucherelor pentru vacanta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea.

VESTE BUNA pentru romanii care pleaca in concediu. Iohannis a semnat Legea voucherelor pentru vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Presedintele Iohannis a promulgat legea. Ce se intampla cu angajatii din sistemul public si privat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in.

Legea privind RESTITUIREA IMOBILELOR luate abuziv a fost MODIFICATA

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, noua forma a Legii 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv de comunisti.

Legea privind reintroducerea stagiului militar e la Parlament. Cand se vor face primele incorporari

Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale, vrea reintroducerea stagiului militar, iar in Parlament a fost introdus un proiect de lege in acest sens. Daca proiectul va trece de Parlament, primele.

Legea privind parlamentarii incompatibili, ADOPTATA de senatori

Senatul a votat luni, cu cu 86 de voturi pentru, 43 de voturi impotriva, proiectul de lege referitor la incompatibilitati privind calitatea de parlamentar cu functii de conducere in cadrul societatilor comerciale.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )