Libnet.ro
UNICEF

23:45

Klaus Iohannis a promulgat Legea voucherelor pentru vacanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a promulgat Legea voucherelor pentru vacanta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea. continuă pe Wall-Street Ro

Legea voucherelor pentru vacanta, promulgata de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

VESTE BUNA pentru romanii care pleaca in concediu. Iohannis a semnat Legea voucherelor pentru vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Presedintele a promulgat Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata, luni, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul acesteia fiind prevazut ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta a fost promulgata luni de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Actul normativ prevede ca angajatii din sistemul.

Presedintele Iohannis a promulgat legea. Ce se intampla cu angajatii din sistemul public si privat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii, din sistemul public si din sistemul privat, sa primeasca vouchere de vacanta, in.

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 6 din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin.

Bogdan Chirieac: Daca Mihai Razvan Ungureanu devine director SIE, Klaus Iohannis va avea puterea in mod discretionar

Daca Mihai Razvan Ungureanu va deveni director SIE, presedintele Klaus Iohannis va prelua inclusiv puterea parlamentara, este de parere analistul Bogdan Chirieac. Daca maine se face voia domnului Iohannis, din.

Klaus Iohannis se implica in scandalul alocatiilor pentru copiii romani din Austria: Am discutat cu cancelarul Faymann

Klaus Iohannis se implica in scandalul alocatiilor pentru copiii romani din Austria. Seful statului a declarat dupa Consiliul European de Vara de la Bruxelles ca a discutat cu cancelarul Werner Faymann despre.

Legea Big Brother, uitata de parlamentari si de Klaus Iohannis

Legea Big Brother a fost data uitarii de parlamentari si de presedintele Klaus Iohannis. Initiativa trebuia sa ajunga in dezbaterea Comisiei de Aparare din Senat, dar nici pana acum nu a fost transmisa de.

Presedintele Klaus Iohannis A SEMNAT numirea lui George Maior ca ambasador la Washington

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a fostului sef al SRI, George Maior, ca ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )