Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea privind eutanasierea cainilor maidanezi, CONTESTATA la Curtea Constitutionala. Sesizarea va fi discutata pe 25 septembrie

Antena3 Antena3,
Legea privind eutanasierea cainilor maidanezi, CONTESTATA la Curtea Constitutionala. Sesizarea va fi discutata pe 25 septembrie

Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice, cu exceptia UDMR, a atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari care nu sunt. continuă pe Antena3

Legea privind eutanasierea cainilor maidanezi, contestata la CCR de 29 de senatori din PP-DD, PNL, PSD, PC si PDL

29 de senatori de la PP-DD, PNL, PC, PSD si PDL au sesizat Curtea Constitutionala cu privire la neconstitutionalitatea proiectului de lege de modificare a OUG 155/2001 privind cainii comunitari, act normativ adoptat saptamana aceasta la Camera Deputatilor, aratand printre altele ca legea difera mult fata de forma adoptata in Senat. Sesizarea catre CCR este semnata printre altii de Haralambie Vochitoiu lider grup PP-DD) , Tudor Barbu lider grup PC), Dumitru Pelican PC), Calin Popescu Tariceanu PNL), Ioan Ghise PNL), Catalin Croitoru PSD), Ovidiu Marius Isaila PDL).

Legea privind cainii fara stapan, contestata la Curtea Constitutionala de 30 de parlamentari

Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice cu exceptia UDMR au atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari care nu sunt revendicati sau adoptati.

Legea privind cainii fara stapan, contestata la Curtea Constitutionala.

Un grup de 30 de parlamentari din toate grupurile politice cu exceptia UDMR au atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari care nu sunt revendicati sau adoptati, transmite Mediafax. Declaratia a fost facuta luni de fostul senator Marius Marinescu, sustinator al protectiei animalelor. Printre semnatarii documentului prin care este invocata neconstitutionalitatea propunerii legislative pentru modificarea Ordonantei de .

Un europarlamentar italian contesta legea privind eutanasierea maidanezilor din tara noastra

Eurodeputatul liberal italian, Andrea Zanoni, afirma ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu pentru a exprima nemultumirea fata de legea privind eutanasierea maidanezilor, conform surselor de presa.

Un europarlamentar italian contesta legea privind eutanasierea maidanezilor din Romania

Eurodeputatul liberal italian Andrea Zanoni afirma ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Traian Basescu pentru a exprima nemultumirea fata de legea privind eutanasierea maidanezilor, politicianul adresandu-se.

Legea privind cainii fara stapan, contestata la CCR de 30 de parlamentari

Un grup de 30 de parlamentari, cu exceptia UDMR, au atacat la Curtea Constitutionala proiectul de lege care prevede eutanasierea in termen de 14 zile a cainilor comunitari care nu sunt revendicati sau adoptati. CCR va lua in discutie sesizarea in 25 septembrie.

Traian Basescu: Voi ataca legea privind Rosia Montana la Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, ca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, intrucat nu exista Parlamentul nu poate atribui prin lege un.

Zeci de senatori au sesizat la Curtea Constitutionala legea care permite eutanasierea cainilor (VIDEO)

Cei de la Protectia Animalelor nu se lasa. Zeci de senatori in frunte cu Marius Marinescu au sesizat la Curtea Constitutionala legea care permite eutanasierea cainilor fara stapan daca nu sunt adoptati in 14.

Basescu a anuntat ca va promulga legea eutanasierii cainilor.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca va promulga fara retineri legea privind eutanasierea cainilor maidanezi, in forma votata in Parlament, precizand ca asteapta decizia Curtii Constitutionale asupra legii, transmite Mediafax. Basescu a fost intrebat cum vede legea aprobata in Parlament privind eutanasierea cainilor fara stapan. In forma in care a trecut prin Parlament o promulg fara retineri. Este ceea ce eu cred ca trebuie sa se intample. Dupa ce ajunge populatia canina la o .

Basescu: Legea privind Rosia Montana va fi respinsa de Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la Tebea, in Hunedoara, ca proiectul de lege privind exploatarea zacamantului de la Rosia Montana va fi respins de Curtea Constitutionala in mod categoric.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )