Libnet.ro
UNICEF

14:00

Basescu a anuntat ca va promulga legea eutanasierii cainilor.

România Liberă România Liberă,
Basescu a anuntat ca va promulga legea eutanasierii cainilor.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca va promulga fara retineri legea privind eutanasierea cainilor maidanezi, in forma votata in Parlament, precizand ca asteapta decizia Curtii Constitutionale asupra legii, transmite Mediafax. Basescu a fost intrebat cum vede legea aprobata in Parlament privind eutanasierea cainilor fara stapan. In forma in care a trecut prin Parlament o promulg fara retineri. Este ceea ce eu cred ca trebuie sa se intample. Dupa ce ajunge populatia canina la o . continuă pe România Liberă

Basescu: Voi promulga legea maidanezilor asa cum a trecut prin Parlament

Presedintele Traian Basescu a anuntat luni ca va promulga legea cainilor fara stapan in forma in care a fost adoptata de Parlament.

Pamela Anderson, impotriva eutanasierii cainilor fara stapan din Romania

Pamela Anderson se alatura actritei Brigitte Bardot, in campania declansata impotriva eutanasierii cainilor fara stapan din Romania. Cele doua artiste au trimis o scrisoare deschisa Presedintelui.

Traian Basescu: Voi ataca legea privind Rosia Montana la Curtea Constitutionala

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, ca va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, intrucat nu exista Parlamentul nu poate atribui prin lege un.

VIDEO UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 2 Potrivit Agerpres, presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea. UPDATE 1 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara. Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care .

UPDATE Presedintele Traian Basescu, huiduit la Tebea

UPDATE 12:25 - Presedintele Traian Basescu a fost huiduit de mai multi participanti la Serbarile Nationale de la Tebea. -----------------Presedintele Traian Basescu va participa duminica la Serbarile.

UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 11:42 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Presedintele Traian Basescu participa la Serbarile nationale de la Tebea

Presedintele Traian Basescu va participa duminica la Serbarile nationale de la Tebea, judetul Hunedoara, dedicate memoriei lui Avram Iancu. Corespondentul Antena 3 la Tebea a relatat ca presedintele a.

Presedintele Traian Basescu: Ar trebui sa merg la Rosia Montana

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, transmite Mediafax .

Presedintele Traian Basescu participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )