Libnet.ro
UNICEF

16:00

Legea repatrierii aurului a fost retrimisa in Parlament de Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Legea repatrierii aurului a fost retrimisa in Parlament de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decis sa trimita spre reexaminare Parlamentului proiectul de lege, ini. continuă pe România Liberă

Legea repatrierii aurului, retrimisa in Parlament

Legea initiata de Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru repatrierea aurului depozitat in strainatate a fost trimis Parlamentului spre reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis.

Legea care prevede repatrierea aurului, trimisa de Klaus Iohannis inapoi in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a trimis la reexaminare legea initiata de fostul presedintel al PSD, Liviu Dragnea si de senatorul Serban Nicolae care prevede repatrierea rezervei de aur depozitata in strainatate. Legea este de natura sa afecteze atributiile legale ale BNR si ar putea duce la cresterea costurilor de fiantare, se arata in cererea de reexaminare.

Klaus Iohannis nu a promulgat legea lui Dragnea privind repatrierea aurului BNR si a trimis-o spre reexaminare Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminarea legea lui Dragnea privind repatrierea aurului Bancii Nationale a Romaniei. Proiectul de lege care prevedea ca Banca Nationala a Romaniei sa repatrieze 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate a fost adoptata de Camera Deputatilor in 24 aprilie.

KLAUS IOHANNIS: Solutia mi s-a parut Orban si l-am desemnat

ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. ---- *ACTUALIZARE - intrebat despre Exxon, Klaus Iohannis sustine ca fiind vorba despre o lege, s-a discutat in Parlament si s-a ajuns la o forma care nu a satisfacut nici o parte, nici investitorii, nici finantele publice. ----- *ACTUALIZARE - Despre OUG 114, Klaus Iohannis sustine ca a fost o modalitate prin care PSD sa obtina mai multi bani. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de aprobare a OUG 602019 privind reglementarea unor masuri in sistemul energetic national

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea pentru aprobarea OUG nr. 602019 privind reglementarea unor masuri pentru stingerea unor obligatii fiscale si bugetare, precum si unele masuri referitoare la.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea numarului de ore la scoala si combaterea bullying-ului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea care prevede ca numarul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru de invatamant este in medie 20 de ore pe saptamana la invatamantul primar, 25 de ore pe saptamana la invatamantul gimnazial si 30 de ore pe saptamana la invatamantul liceal.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta tema.

FOTO De ce parintii lui Klaus Iohannis locuiesc in Germania. Ce meserii au avut si cum arata

Klaus Werner Iohannis, roman de etnie germana, a fost nascut in Sibiu, dar parintii ii sunt departe. De ce acestia locuiesc in Germania? Ce meserii au avut si cum arata? De ce parintii lui Klaus Iohannis locuiesc in Germania? Klaus Werner Iohannis 60 de ani), ortografiat in germana Johannis, este un roman de etnie germana.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Klaus Iohannis ar urma sa plece din tara, dupa dezbaterea electorala cu jurnalistii. Presedintele a fost invitat la Congresul PPE de la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat sa participe, miercuri si joi, la Congresul statutar al Partidului Popular European PPE) organizat la Zagreb, in Croatia, unde vor fi alesi presedintele,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )