Libnet.ro
UNICEF

01:05

Leguma care combate bolile ce omoara cei mai multi romani

Antena3 Antena3,
Leguma care combate bolile ce omoara cei mai multi romani

Ceapa este folosita ca ingredient in numeroase retete culinare, insa nutritionistii sustin ca cel mai bine e sa o consumati cruda. Boli de inima - Specialistii au demonstrat ca substantele sulfurice. continuă pe Antena3

ANALIZA De unde vin cei mai multi imigranti si ce fac ei in Romania

Moldova, Turcia, China, Israel si Vietnam. Acestea sunt tarile din care provin cei mai multi imigranti cu permis de sedere in Romania, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrari.

Peste 50 de infectii nosocomiale in spitalele din Gorj. Unde s-au gasit cei mai multi microbi

In urma verificarile desfasurate de catre reprezentatii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj, in spitalele din Gorj au fost depistate, in anul 2018, 55 de infectii nosocomiale.

Saracii romani sunt cei mai saraci saraci din Europa (FOTO)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga de 10 mai putin decat cei 10% cei mai saraci europeni, arata o statistica realizata de Monitorul Social. Acesti romani obtin pentru munca lor sub 974 de euro pe an.

Saracii romani sunt cei mai saraci dintre saracii Europei

Saraci exista peste tot, dar saracii nostri sunt sensibil mai saraci decat cei din celelalte tari: cei 10% cei mai saraci romani castiga de 10 mai putin decat cei 10% cei mai saraci europeni.

Saracii romni sunt cei mai saraci dintre saracii Europei (raport Monitorul Social)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga sub 974 de euro pe an. Sau, altfel formulat, peste 1,5 milioane de romani traiesc cu mai putin de 3 euro pe zi, se arata intr-un raport publicat de Monitorul Social. Saraci exista peste tot, dar saracii nostri sunt sensibil mai saraci decat cei din celelalte tari: veniturile celor 10% cei mai saraci romani sunt de 10 ori mai mici decat ale celor 10% cei mai saraci europeni, arata documentul.

Cei mai buni sahisti, la Turneul Regilor

Prieteni in viata de zi cu zi, dar adversari de temut in concursuri. Cei mai buni sahisti din Romania si campioni din strainatate au concurat pentru marele premiu la Turneul Regilor. Competitia este.

Este demonstrat stiintific! Leguma care PREVINE cancerul, diabetul si bolile de inima

Ceapa este unul dintre cele mai sanatoase alimente, dar si unul dintre cele mai folosite din intreaga lume. Nutritionistii recomanda sa consumam ceapa in stare cruda, deoarece doar asa ne poate aduce cele.

Este demonstrat stiintific! Leguma care PREVINE cancerul, diabetul si bolile de inima

Ceapa este unul dintre cele mai sanatoase alimente, dar si unul dintre cele mai folosite din intreaga lume. Nutritionistii recomanda sa consumam ceapa in stare cruda, deoarece doar asa ne poate aduce cele.

Cum se fac cei mai deliciosi ardei umpluti cu ciuperci. Reteta de post

Este o reteta simpla, dar savuroasa, caci pentru umplerea ardeilor poti folosi nu doar ciuperci, ci si alte legume pe care le ai prin casa. Se prepara mai usor, in timp redus, si este mult mai sanatoasa si mai usoara pentru digestie decat varianta cu carne, fiind perfecta pentru post.

Raport OECD: Romnia aloca cei mai putini bani pentru sanatate dintre tarile Uniunii Europene

Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cheltuielile alocate sanatatii, raportat la Produsul Intern Brut, dar si la cheltuielile cu sanatatea pe cap de locuitor, arata raportul Health at a Glance: Europe 2018 publicat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Romania aloca sanatatii 5,1% din PIB, cel mai mic procent din UE si mai putin decat tari europene din afara Uniunii, precum Albania sau Macedonia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )