Libnet.ro
UNICEF

23:45

Lesin in masa. Motivul bizar pentru care peste 30 de oameni s-au prabusit pe strada in acelasi timp

Antena3 Antena3,
Lesin in masa. Motivul bizar pentru care peste 30 de oameni s-au prabusit pe strada in acelasi timp

Peste 30 de persoane au ajuns la spital dupa ce ar fi fumat drogul K2, supranumit marijuana sintetica. Trecatorii au alertat autoritatile dupa ce au vazut mai multi oameni lesinati pe strada. Toate incidente. continuă pe Antena3

Motivul ascuns pentru care Smiley si-a lasat barba. Nu s-a mai ras de sapte ani

Face furori printre femei pentru lookul sau rebel, dar Smiley ascunde un secret pentru barba sa, in trend. Cantaretul a marturisit ca nu a mai apelat la aparatul de ras de foarte multi ani.

Motivul ingrozitor pentru care o mama si-a dezbracat fiul si l-a lasat singur in casa, inchis intr-un dulap sigilat cu banda adeziva

Un baietel de cinci ani a fost lasat singur acasa de mama lui, gol, intr-un dulap sigilat cu banda adeziva, cat timp aceasta a plecat cu o prietena intr-o vacanta de o zi, scrie.

Motivul pentru care FBI a scanat ochii a mai mult de 400.000 de oameni

Aparent, FBI a scanat irisurile a mai mult de 434. 000 de oameni in ultimii trei ani, pentru un program pilot care implica mai multe departamente de politie, Pentagonul si patrula americana de granita. Potrivit Mashable, proiectul a fost lansat in septembrie 2013, iar scopul este de a evalua tehnologia, de a lansa provocari-cheie si de [].

Socant! Acesta este adevaratul motiv pentru care iti albeste parul! Sigur nu stiai asta!

Dupa ce treci de varsta de 30 de ani, ai intre 10 si 20% sanse sa iti apara fire de par alb in fiecare an. De fapt, toata lumea albeste. Culoarea parului tau este data de pigmentul numit melatonina. Pana acum, era un.

FOTOGALERIE IMPRESII DIN SERBIA Exit Festival, unul dintre motivele pentru care ar trebui sa vizitezi Serbia

La mai putin de 700 de km de Bucuresti, la cetatea Petrovaradin din orasul sarbesc Novi Sad, s-a desfasurat saptamana trecuta cea de-a 16-a editie a festivalului Exit Festival, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din lume. Tema editiei din acest an a fost Exit Magic si a adus laolalta in cele 4 patru zile de festival in jur de 200. 000 de persoane. Pe scenele festivalului au urcat, printre altii, David Guetta, The Prodigy, Wiz Khalifa, Nina Kraviz, dar si doua formatii romanesti - RoadKillSoda si Implant pentru Refuz.

Vicepremierul Costin Borc vorbeste despre a treia uzina de asamblare de masini in Romania. Un proiect pentru care Guvernul Ciolos poarta discutii cu doua mari companii

Autoritatile romane poarta discutii cu doua companii auto de talie internationala pentru deschiderea unei a treia uzine de asamblare de masini in Romania, dupa cele detinute de Renault si Ford, a declarat azi Costin Borc, vicepremier si ministru al Economiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )