Libnet.ro
UNICEF

00:07

Leu ranit care apare in videoclipul lui Dani Mocanu a fost gasit de politisti, in urma perchezitiilor, in judetul Dambovita

B1 B1,
Leu ranit care apare in videoclipul lui Dani Mocanu a fost gasit de politisti, in urma perchezitiilor, in judetul Dambovita

Leul ranit, care a starnit reactii aprinse dupa ce a aparut in videoclipul manelistului Dani Mocanu, a fost gasit de politisti, joi,si confiscat. Animalul era detinut in cadrul unei menajerii de pe. continuă pe B1

Leul din videoclipul manelistului Dani Mocanu, gasit de politisti in Dambovita si dus la gradina zoologica - surse

Politistii au gasit joi, la o persoana din Dambovita, leul care apare in videoclipul manelistului Dani Mocanu si au dus animalul la gradina zoologica din Targoviste, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare.

Leul lui Dani Mocanu a fost gasit si dus dupa gratii

Leul ranit din videoclipul lui Dani Mocanu a fost gasit dupa ce zeci de politisti au cautat asiduu in ultimele 24 de ore. Animalul a fost dus la gradina zoologica din Targoviste, anunta Realitatea Plus.

Ce pedeapsa risca Dani Mocanu pentru videoclipul in care apare un leu ranit

Cantaretul de maneleDani Mocanu, in varsta de28 de ani,a fost dus la audieri dupa ce in videoclipul sau a aparut un leu ranit. Politisti din cadrul IPJ Arges, care au deschis un.

Dani Mocanu, mesaj plin de tupeu pentru Marcel Vela. Ce ii cere: A trimis pe capul meu niste amatori

Videoclipul in care apare un leu ranit nu a ramas fara repercursiuni. Dupa ce internautii au cerut autoritatilor sa ia masuri, Dani Mocanu a transmis un mesaj plin de tupeu pentru Marcel Vela. Iata ce ii cere manelistul Ministrului Afacerilor Interne. Ce vrea Dani Mocanu de la Marcel Vela Politistii au facut miercuri perchezitii la .

Perchezitii la domiciliul cantaretului Dani Mocanu in legatura cu videoclipul in care apare alaturi de un leu

Politisti din cadrul IPJ Arges, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, efectueaza, miercuri, trei perchezitii - doua in Stefanesti, judetul Arges, si una in judetul Ilfov, la cantaretul Dani Mocanu, in legatura cu filmarea videoclipului in care acesta apare alaturi de un leu.

Dani Mocanu s-a trezit cu mascatii acasa. Perchezitiile vizeaza detinerea leului ranit din videoclipul manelistului

In aceasta dimineata, politistii din Stefanesti, impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges, desfasoara perchezitii domiciliare in judetele Arges si Ilfov, in cadrul dosarului deschis dupa ce un leu plin de rani a aparut intr-un clip al lui Dani Mocanu.

Perchezitii la manelistul Dani Mocanu. Politistii cauta leul ranit folosit intr-un videoclip

Perchezitii de amploare mieruri dimineata, in dosarul penal deschis dupa ce un leu ranit apare in videoclipurile manelistului Dani Mocanu. Politisti din cadrul IPJ Arges, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, efectueaza cercetari in trei locatii din Arges si Ilfov.

Manelistul Dani Mocanu, dosar penal dupa ce a filmat cu un leu ranit

Manelistul Dani Mocanu nu doar ca a iscat un scandal de proportii odata cu lansarea noului clip, ci chiar i s-a deschis dosar penal dupa ce a filmat cu un leu ranit. Iata aici detaliile.

Perchezitii acasa la manelistul Dani Mocanu, in cazul videoclipului in care apare alaturi de un leu

Politistii argeseni, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, efectueaza, miercuri dimineata, trei perchezitii - doua in Stefanesti, judetul Arges, si una in judetul Ilfov, la cantaretul Dani Mocanu, in legatura cu filmarea videoclipului in care manelistul apare alaturi de un leu.

VIDEO Leul din clipul lui Dani Mocanu a fost gasit intr-o menajerie din Dambovita. Cum arata animalul

Politistii argeseni au identificat o menajerie unde este detinuta o felina, despre care exista indicii rezonabile ca ar fi animalul folosit in videoclipul interpretului de manele Dani Mocanu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )