Libnet.ro
UNICEF

07:15

Leul se intareste si ajunge la cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Leul se intareste si ajunge la cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Cursul de referinta anuntat vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4340 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele sase luni, intr-o piata unde cotatiile au coborat pana aproape de 4,43 lei/euro, in cadrul unor tranzactii cu. continuă pe Wall-Street Ro

Euro, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni

Cursul a scazut la 4,4340 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele sase luni. Un curs mai mic a fost afisat pe 7 noiembrie anul trecut. Leul s-a intarit si fata de francul elvetian si dolar. Moneda.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Birourile din Bucuresti au avut cel mai bun trimestru din ultimele 21 de luni. 55% din birourile cu finalizare 2014, sunt pre-inchiriate

Cererea de spatii de birouri excluzand renegocierile si prelungirile de contracte) a ajuns la 48. 500 mp in primele 3 luni ale anului, peste 50% fiind tranzactii de pre-inchiriere. Aceasta reprezinta cea mai intensa cerere pe segmentul inchirierilor.

Cel mai bun spectacol al anului, conform UNITER, va fi pus in scena in acest weeked, la Teatrul Maghiar din Cluj

Victor sau copiii la putere, cel mai bun spectacol al anului 2013, desemnat la gala UNITER care a avut loc saptamana aceasta la Targu-Mures,va fi pus in scena sambata, de la 20. 00, la Teatrul Maghiar din Cluj-Napoca. Piesa este regizata de Silviu Purcarete.

Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Fostul mijlocas francez Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului.

LIBERTATEA PRESEI in lume, in 2013. Este cel mai scazut nivel de libertate intr-un deceniu

Libertatea presei a inregistrat in 2013 cel mai intunecat an din ultimul deceniu, in special in Egipt, Turcia, Ucraina, dar si in SUA, in ceea ce priveste problemele de securitate nationala, mentioneaza un.

Sinteza zilei: Cel mai bun produs al politicii romanesti, huiduit in intreaga Romanie

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, mai multe imagini din timpul bailor de multime facute in tara de fostul ministru al Transporturilor, Elena Udrea. Materialul debuteaza cu.

Clujeanul Cornel Raileanu, desemnat cel mai bun actor de UNITER: ii multumesc lui Dumnezeu

Actorul Teatrului National Cluj-Napoca, Cornel Raileanu, a primit premiul pentru Cel mai bun actor in rol principal pentru rolul Personajul din spectacolul Ce nemaipomenita aiureala! de Eugene Ionesco, regia Silviu Purcarete, in cadrul Galei UNITER care a avut loc, ieri, la Targu-Mures.

Cel mai bun patinator roman: a ramas fara un ochi, nu a renuntat sa se antreneze si reprezinta tara pe banii lui

Cel mai bun patinator roman din ultimii ani, Zoltan Kelemen, se pregateste de competitii si participa la ele pe propriii lui bani.

Ghepardul NU este cel mai rapid animal din lume. Afla cine ocupa primul loc in top, raportat la marime

Rege al vitezei printre animale, ghepardul poate atinge 110 km/h. Si totusi, raportat la marime, este depasit in viteza de un acarian mic cat un bob de susan, se arata intr-un articol din News Science Mag,.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )