Libnet.ro
UNICEF

06:45

Euro, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni

Antena3 Antena3,
Euro, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni

Cursul a scazut la 4,4340 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele sase luni. Un curs mai mic a fost afisat pe 7 noiembrie anul trecut. Leul s-a intarit si fata de francul elvetian si dolar. Moneda. continuă pe Antena3

Leul se intareste si ajunge la cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Cursul de referinta anuntat vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4340 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele sase luni, intr-o piata unde cotatiile au coborat pana aproape de 4,43 lei/euro, in cadrul unor tranzactii cu.

LIBERTATEA PRESEI in lume, in 2013. Este cel mai scazut nivel de libertate intr-un deceniu

Libertatea presei a inregistrat in 2013 cel mai intunecat an din ultimul deceniu, in special in Egipt, Turcia, Ucraina, dar si in SUA, in ceea ce priveste problemele de securitate nationala, mentioneaza un.

Birourile din Bucuresti au avut cel mai bun trimestru din ultimele 21 de luni. 55% din birourile cu finalizare 2014, sunt pre-inchiriate

Cererea de spatii de birouri excluzand renegocierile si prelungirile de contracte) a ajuns la 48. 500 mp in primele 3 luni ale anului, peste 50% fiind tranzactii de pre-inchiriere. Aceasta reprezinta cea mai intensa cerere pe segmentul inchirierilor.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Ghepardul NU este cel mai rapid animal din lume. Afla cine ocupa primul loc in top, raportat la marime

Rege al vitezei printre animale, ghepardul poate atinge 110 km/h. Si totusi, raportat la marime, este depasit in viteza de un acarian mic cat un bob de susan, se arata intr-un articol din News Science Mag,.

Cursul leu/euro, la minumul ultimelor 5 luni. Vezi cursul BNR

Cursul leu/euro euro afisat marti de BNR a atins minimul ultimelor cinci luni, de 4,4403 unitati, iar rata de referinta leu/dolar american a coborat la 3,2029 unitati si s-a plasat la cel mai mic nivel din noie.

Cursul leu/euro, la minumul ultimelor 5 luni. Vezi cotatia BNR

Cursul leu/euro euro afisat marti de BNR a atins minimul ultimelor cinci luni, de 4,4403 unitati, iar rata de referinta leu/dolar american a coborat la 3,2029 unitati si s-a plasat la cel mai mic nivel din noie.

Clipul zilei: Cel mai rau tata din lume?

Un american a fost filmat in momentul in care si-a impins copilul de 6 ani pe o rampa de skateboard.

Cher Lloyd lanseaza cel mai emotionant videoclip din cariera, pentru piesa Sirens! Vezi AICI cum arata!

Asa cum le-a promis fanilor sai in urma cu cateva zile, Cher Lloyd a lansat astazi, 29 aprilie, videoclipul pentru.

Euro, la minimul ultimelor 5 luni in fata monedei nationale, iar dolarul la minimul ultimilor doi ani si jumatate

Cursul de schimb afisat de BNR a atins minimul ultimelor cinci luni, de 4,4403 unitati, iar cursul de referinta leu/dolar american a coborat la 3,2029 unitati, cel mai mic nivel din noiembrie 2011. Analistii spun ca evolutia a fost determinata de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )