Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lewis Hamilton castiga pe ploaie la Suzuka. Bianchi, in stare grava dupa un accident

Online Sport Online Sport,
Lewis Hamilton castiga pe ploaie la Suzuka. Bianchi, in stare grava dupa un accident

Ploaia nu a ocolit Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka si a dat peste cap programul cursei de duminica. Aceasta a pornit in spatele masinii de siguranta, fiind neutralizata in primele zece tururi, dupa care s-a rulat sub steg verde pana in turul 44 din cele 53 programate, cand a fost neutralizata din nou si ulterior oprita cu steag rosu. continuă pe Online Sport

MP al Japoniei: Lewis Hamilton se impune la Suzuka, pe ploaie

Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Japoniei la Formula 1, pilotul celor de la Mercedes fiind urmat de coechipierul Nico Rosberg. Pe trei a incheiat cursa Sebastian Vettel RedBull), acesta fiind urmat de Daniel Ricciardo RedBull) si Jenson Button McLaren). Cursa s-a incheiat cu sase tururi mai devreme, din cauza unui accident grav suferit de Jules Bianchi.

UPDATE. Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Japoniei, dupa o cursa intrerupta de ploaie

UPDATE: Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a XV-a etapa a Campionatului Mondial de Formula1, dupa o cursa care a fost intrerupta dupa parcurgerea a 44 din.

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Japoniei

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a XV-a etapa a Campionatului Mondial de Formula1, dupa o cursa care a fost intrerupta dupa parcurgerea a 44 din cele 53.

Tanar de 29 de ani, in stare grava, dupa ce s-a aruncat de la etajul patru

Un barbat de 29 de ani din Targoviste se afla in stare grava, la spital, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul patru al blocului in care locuia. Barbatul venis acasa baut si s-a certat cu sotia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )