Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lewis Hamilton, victorie categorica in Marele Premiu al Canadei

Online Sport Online Sport,
Lewis Hamilton, victorie categorica in Marele Premiu al Canadei

Niciun moment nu s-a pus problema invingatorului, duminica, in Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, cursa castigat de britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes. continuă pe Online Sport

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position in Marele Premiu al Canadei

Pilotul britanic Lewis Hamilton de la Mercedes va pleca de pe prima poitie a grilei de start a Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei. El va fi urmat de germanul Sebastian Vettel de la si de al doilea pilot Mercedes, finlandezul Valtteri Bottas.

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat pentru a sasea oara Marele Premiu al Canadei

Lewis Hamilton Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Canadei la Formula 1, pilotul britanic bifand a sasea victorie pe circuitul Gilles Villeneuve. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas Mercedes) si Daniel Ricciardo Red Bull).

Formula 1:Lewis Hamilton a castigat pentru a SASEA oara Marele Premiu al Canadei!

Lewis Hamilton Mercedes) a castigat, duminica, Marele Premiu al Canadei la Formula 1, pilotul britanic bifand a sasea victorie pe circuitul Gilles Villeneuve. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas.

LIVE Formula 1, Marele Premiu al Canadei (21:00)

De la 21:00 transmitem live text cursa de la Montreal care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, a saptea intrecere a sezonului in Marele Circ.

Asa am trait Formula 1, Marele Premiu al Canadei

De la 21:00 am transmislive text cursa de la Montreal care conteaza pentru Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, a saptea intrecere a sezonului in Marele Circ.

MotoGP: Andrea Dovizioso a castigat Marele Premiu al Cataluniei - A doua victorie consecutiva pentru italian

Andrea Dovizioso Ducati) a castigat, duminica, pe circuitul de la Barcelona, Marele Premiu al Cataluniei la MotoGP, a saptea etapa a Campionatului Mondial de motociclism viteza, italianul aflandu-se la al doilea succes consecutiv in acest sezon.

Alegeri legislative Franta. Primele exit-poll-uri sugereaza o victorie categorica pentru formatiunea presedintelui Emmanuel Macron

Alegeri legislative Franta. La Republique En Marche se indreapta spre o victorie categorica in primul tur al alegerilor legislative, iar primele exit-poll-uri realizate dupa inchiderea urnelor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )