Libnet.ro
UNICEF

21:45

Liberalul Eugen Nicolaescu, la Adevarul Live, despre fuziunea cu PDL: Am deschis discutiile cu Videanu de acum doua luni

Adevărul Adevărul,
Liberalul Eugen Nicolaescu, la Adevarul Live, despre fuziunea cu PDL: Am deschis discutiile cu Videanu de acum doua luni

Vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu, va discuta, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 12. 00, cu jurnalista Ioana Lupea, despre fuziunea dintre liberali si PDL, despre candidatul unic al dreptei la alegerile prezidentiale, dar si despre congresul PNL, care va avea loc peste numai 10 zile. continuă pe Adevărul

CM 2014. Adevarul Live despre corectia suferita de Portugalia si despre prima echipa care se poate califica in optimi

Jurnalistii Iulian Anghel, Alexandru Stefan si Mihai Molnar vor discuta, de la ora 15. 00, despre partidele disputate luni seara, in Brazilia, in cadrul turneului final al Campionatului Mondial, dar si despre prima echipa care poate ajunge in optimi marti noaptea.

CM 2014. Adevarul Live despre Messi si derby-ul Germania-Portugalia

Luni dimineata, Argentina, una dintre favoritele Mondialului, a debutat cu un succes in competitie, 2-1 cu Bosnia-Hertegovina. De la ora 15. 00, jurnalistii Iulian Anghel, Alexandru Stefan Adevarul) si Cezar Uricec Click) vor discuta despre prestata lui Messi, autorul unui gol senzational, dar si despre derby-ul din aceasta seara din grupa G, Germania Portugalia.

CM 2014. Adevarul Live despre sansele de calificare ale Spaniei si despre implinirea a 20 de ani de la un meci istoric al Romaniei la CM

De la ora 15. 00, jurnalistii Iulian Anghel, Alexandru Stefan Adevarul) si Gigi Stancu Click) discuta despre egalul Braziliei cu Mexic 1-1), dar si despre meciul decisiv al Spaniei cu Chile. Din Brazilia, trimisul special al Adevarul, Amir Kiarash, vine cu ultimele noutati.

Dan Sova, la Adevarul Live, de la ora 11.00, despre Autostrada Comarnic-Brasov, managementul companiilor de stat si despre situatia CFR Marfa

Dan Sova, ministrul Transporturilor, va vorbi astazi la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre cand se va semna contractul pentru constructia Autostrazii Comarnic-Brasov si cand vor incepe lucrarile, despre stadiul absorbtiei de fonduri europene pentru constructia de noi tronsoane, dar si despre o posbila taxare, in viitor, a autostrazilor.

BACALAUREAT 2014 Despre proba de sociologie, astazi, la Adevarul Live de la 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta despre proba de sociologie din cadrul examenului de Bacalaureat 2014.

BACALAUREAT 2014 Despre probele de filosofie si logica, la Adevarul Live de la 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 14:00 vom discuta cu profesorul Gabriel Dinu de la Colegiul National Iulia Hasdeu din Capitala, despre proba la alegere la materiile filosofie si logica, de la examenul de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2014 Lectia video despre probele de filosofie si de logica, la Adevarul Live

La Adevarul Live, profesorul Gabriel Dinu, de la Colegiul National Iulia Hasdeu din Capitala, a vorbit despre proba la alegere la materiile filosofie si logica, de la examenul de Bacalaureat.

Radu Apostolescu, despre afaceri si despre plecarea din eMAG, la Adevarul Live

Acum o saptamana, lumea comertului pe internet primea o veste surprinzatoare. Fondatorul eMAG, Radu Apostolescu, se retrage din companie. Vrem sa aflam motivele sale, dar si planurile de viitor, la Adevarul Live de la ora 13.

Pe frontul din Coreea au fost si romani! Elena Zeleniuc, eroina la 8.000 de kilometri de casa, la Adevarul Live, de la 11.00

Elena Zeleniuc a fost martora primei manifestari calde a Razboiului Rece si a bandajat, la capatul celalalt al lumii, ranile unui conflict care nu ii apartinea nici ei, nici celor doua state combatante: razboiul dintre Republica Populara Democrata Coreea si Coreea de Sud 1950-1953). Elena Zeleniuc vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre dramele peninsulei coreene, exact asa cum s-au vazut ele in spatele frontului.

Adevarul Live, ora 11.00: Rusia taie gazul Ucrainei. Cum poate Moscova sa puna Romaniei piedici economice?

Jurnalistii Ion M. Ionita redactor-sef Historia) si Liviu Iolu discuta, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre schimbarile care pot aparea pentru Romania dupa taierea gazului rusesc catre Ucraina si dupa anexarea Crimeei de catre Rusia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )