Libnet.ro
UNICEF

12:00

Liceenii din Satu Mare, solidari cu studentii din tara. in semn de protest au purtat banderole la orele de curs

Adevărul Adevărul,
Liceenii din Satu Mare, solidari cu studentii din tara. in semn de protest au purtat banderole la orele de curs

In semn de protest in ceea ce priveste subfinantarea sistemului de invatamant, liceenii din Satu Mare au ales sa fie solidari cu colegii din intreaga tara, motiv pentru care au ales ca astazi sa poarte banderoale albe pe parcursul orelor de curs. continuă pe Adevărul

Specialistii din cadrul APM Satu Mare vor evalua impactul unor investitii de pe raza judetului asupra mediului

Avand in vedere ca nivelul judetului Satu Mare s-au realizat numeroase investitii in contextul dezvoltarii durabile, specialistii APM vor evalua impactul activitatilor economice asupra mediului, prin vizite de lucru trimestriale la cele mai importante obiective autorizate din punct de vedere al protectiei mediului.

Beniamin Kira a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL Satu Mare

Beniamin Kira, vicepresedintele Partidului Democrat Liberal Satu Mare, si-a prezentat demisia din aceasta functie, motivand ca actuala conducere nu are o viziune si un proiect viabil pentru viitor. PDL-istul sustine ca si-a prezentat demisia atat din functia de vicepresedinte al organizatiei judetene, cat si din cea de vicepresedinte la muncipiu.

Peste 400 de pensionari cu varsta de 65 de ani au fost sarbatoriti de autoritatile locale din Satu Mare

Primaria si Consiliul Local Odoreu au organizat duminica, 11 noiembrie, sarbatoarea dedicata celor care au implinit varsta de 65 de ani. in sala au fost prezenti aproximativ 400 de pensionari carora li s-au pregatit pachete, o masa si un spectacol cu interpreti alesi care sa ii faca sa uite de greutatile zilnice.

VIDEO Fiul unui fost politist, acuzat de pedofilie. Cum l-a convis pe baietelul de doar sapte ani sa savarseasca o astfel de fapta

Satmareanul Adrian Nistor, fiul unui fost politist, a fost trimis in judecata de catre o familie din Satu Mare, care il acuza ca le-ar fi obligat fiul de doar sapte ani sa-l masturbeze. La Judecatoria Satu Mare va avea loc astazi primul termen de judecata.

Presedintele PSD Satu Mare da in judecata Biserica greco-catolica.

O situatie incredibila persista in judetul Satu Mare. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Mircea Govor, care este presedinte al organizatiei judetene a PSD, a anuntat ca institutia pe care o reprezinta a dat in judecata Biserica Greco-Catolica. El doreste ca, in acest mod, sa intarzie retrocedarea manastirii de la Bixad proprietarilor de drept, calugarilor din Ordinul Sfantului Vasile cel Mare. Mai mult, in data de 1 noiembrie, o serie de reprezentanti ai unor institutii publice din judetul .

Iovan Fogorosi a ajuns iar dupa gratii. A inselat trei firme, pretinzand ca este angajat al Consiliului Judetean Satu Mare

Iovan Fogorosi a ajuns din nou dupa gratii, dupa ce a obtinut sume de bani de la diferite societati comerciale in numele Consiliului Judetean, folosind contracte false. Tanarul a mai fost condamnat in trecut pentru comiterea aceleiasi infractiuni, dar si-a reluat de indata ce a iesit din Penitenciar activitatea infractionala, apeland la acelasi mod de operare.

Ultimul supravietuitor de la Manastirea Bixad: Cine trecea la ortodocsi era liber. Cine nu, il mananca puscaria

Preotul Filip Craciun este ultimul supravietuitor de la Manastirea Greco- Catolica din Bixad. Acesta vorbeste intr-un interviu consemnat de preotul Cristian Sabau despre persecutia securitatii. Preotul sustine ca in 48, protopopul ortodox din Satu Mare a venit la Manastire cu un registru si i l-a pus pe masa, spunandu-i: Cine trece la ortodocsi, e liber. Cine nu, il mananca puscaria!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )