Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liceul romanesc din Tiraspol are conturile blocate. Reactia lui Basescu.

România Liberă România Liberă,
Liceul romanesc din Tiraspol are conturile blocate. Reactia lui Basescu.

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat preocuparea fata de presiunile administrative din partea autoritatilor separatiste din regiunea nistreana la care sunt supuse scolile in limba romana aflate sub administrarea autoritatilor Republicii Moldova. Domnul presedinte Traian Basescu considera ca actiunile represive si provocatoare impotriva cadrelor didactice, parintilor si copiilor care doresc sa studieze in limba romana sunt inacceptabile si tradeaza incalcarea consistenta a . continuă pe România Liberă

Liceul romanesc din Tiraspol are conturile blocate.

Conturile liceului teoretic cu predare in limba romana Lucian Blaga de la Tiraspol au fost blocate, a anuntat luni directorul institutiei, Ion Iovcev, in cadrul unei intruniri la Ministerul Educatiei, relateaza Jurnal de Chisinau, informatie preluata deMediafax. Iovcev a subliniat, in cadrul acestei reuniuni la care au participat cele opt scoli cu predare in limba romana de la Tiraspol, ca aceasta masura risca sa blocheze activitatea institutiei. Guvernul de la Chisinau si-a reiterat .

Trei primarii din Mehedinti si Spitalul Judetean de Urgente din Turnu Severin au conturile blocate

Trei primarii mehedintene, dar si Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin au la ora actuala conturile blocate, Administratia Fiscala luand aceasta masura din cauza datoriilor restante pe care unitatile administrativ teritoriale si spitalul nu au reusit sa le achite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )