Libnet.ro
UNICEF

13:15

Licitatie suspecta a Primariei Suceava, anulata de judecatori. Cea mai scumpa oferta, declarata castigatoare

Adevărul Adevărul,
Licitatie suspecta a Primariei Suceava, anulata de judecatori. Cea mai scumpa oferta, declarata castigatoare

Primaria municipiului Suceava a semnat, in august, un contract de 25,8 milioane de lei cu firma Geprocon Iasi pentru asfaltarea unor strazi din oras. Contractul a fost semnat cu firma care a depus cea mai scumpa oferta, desi licitatia era contestata in instanta. Judecatorii Curtii de Apel au decis, ieri, anularea documentelor care au dus la semnarea contractului. continuă pe Adevărul

Licitatie suspecta a Primariei Suceava, anulata de judecatori. Cea mai scumpa oferta era declarata castigatoare

Primaria municipiului Suceava a semnat, in august, un contract de 25,8 milioane de lei cu firma Geprocon Iasi pentru asfaltarea unor strazi din oras. Contractul a fost semnat cu firma care a depus cea mai scumpa oferta, desi licitatia era contestata in instanta. Judecatorii Curtii de Apel au decis, ieri, anularea documentelor care au dus la semnarea contractului.

Cea mai ravnita geanta din lume va fi scoasa la licitatie

Considerata cea mai dorita geanta a momentului, modelul unicat Hermes Birkin, fabricat din piele de crocodil de Himalaya, decorat cu inchizatori din aur alb si ornata cu 245 de diamante, ar putea deveni cea mai scumpa poseta vanduta la licitatie.

FOTO Bucurestiul are cea mai mare berarie din sud-estul Europei

Beraria H, cea mai mare din sud-estul Europei, urmeaza sa fie inaugurata vineri, dupa sapte luni in care muncitorii au lucrat la foc continuu. Realizarea berariei a costat in jur de trei milioane de euro si are o capacitate de 3. 000 de locuri.

Boier Bibescu si Mihai Margineanu fac echipa pentru cea mai neasteptata colaborare a anului Pentru ca pot! Vezi clipul AICI!

Boier Bibescu lanseaza cea mai neasteptata colaborare muzicala a anului, Pentru ca Pot, alaturi de Mihai Margineanu. O piesa plina.

13 ani au trecut de la cea mai neagra zi din istoria recenta. 11 Septembrie - razboiul impotriva terorismului este departe de final

In urma cu 13 ani, America avea sa traiasca cea mai neagra zi din istoria recenta. 3000 de oameni au murit la New York si in cladirea Pentagonului in urma atentatelor teroriste din 9 septembrie.

Afacere inedita intr-o fosta fabrica Sony: cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata cu 17.500 de LED-uri. Un japonez livreaza 10.000 de salate pe zi

Japonezul Shigeharu Shimamura a transformat o fosta fabrica de semiconductori a Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata de 17. 500 de becuri LED. Aceasta are o suprafata de 2. 300 de metri patrati, a fost deschisa in aceasta vara si deja produce 10. 000 de salate pe zi.

Un japonez a transformat o fosta fabrica Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata cu 17.500 de LED-uri. Aceasta livreaza 10.000 de salate pe zi

Japonezul Shigeharu Shimamura a transformat o fosta fabrica de semiconductori a Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata de 17. 500 de becuri LED. Aceasta are o suprafata de 2. 300 de metri patrati, a fost deschisa in aceasta vara si deja produce 10. 000 de salate pe zi.

FOTO. Un japonez a realizat cea mai mare ferma de interior din lume

Un agricultor japonez a deschis in aceasta vara cea mai mare ferma de interior din lume, unde produce salata.

Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume

In fuga dupa superlative absolute in descriere, noul Dell Venue 8 7000 ar putea fi cea mai subtire tableta din lume la aceasta ora. Dupa ce ieri am detaliat un hibrid al companiei americane cu numele de Dell Inspiron 13 7000, acelasi sufix de 7000 il vedem astazi atasat unei tablete cu un design de invidiat. Se pare ca cei de la Dell vor sa faca valuri printre amatori de tablete odata cu lansarea creatiei din imaginea de mai sus.

PayPal va accepta tranzactii cu bitcoin, devenind cea mai importanta companie care accepta moneda virtuala

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin. Astfel, va deveni cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )