Libnet.ro
UNICEF

00:07

13 ani au trecut de la cea mai neagra zi din istoria recenta. 11 Septembrie - razboiul impotriva terorismului este departe de final

Antena3 Antena3,
13 ani au trecut de la cea mai neagra zi din istoria recenta. 11 Septembrie - razboiul impotriva terorismului este departe de final

In urma cu 13 ani, America avea sa traiasca cea mai neagra zi din istoria recenta. 3000 de oameni au murit la New York si in cladirea Pentagonului in urma atentatelor teroriste din 9 septembrie. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO A castigat 38 de milioane de dolari anul trecut: cea mai bine platita femeie manager din SUA a fost barbat

Numai 5% din companiile aflate in top Fortune 500, care ordoneaza anual cele mai bune firme din SUA in functie de incasari, sunt conduse de femei. Iar Martine Rothblatt se numara printre aceste doamne de fier, in pozitia de CEO si fondator al companiei farmaceutice United Therapeutics. insa nu banii pe care ii castiga sunt cei care atrag atentia, ci faptul ca Martine s-a nascut barbat.

Targul de agricultura va avea cea mai numeroasa participare din ultimii 25 de ani

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 1114 septembrie 2014, la Complexul Expo Arad, cea de-a XXV-a editie a evenimentului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje - Agromalim. Editia din 2014 se bucura de cea mai numeroasa participare din ultimii 25 de ani.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi SUAin urmatorii 10 ani, devenind cea mai mare economie la nivel global. Surclasarea va avea loc ca urmare a triplarii PIB-ului Chinei, de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 de.

FOTO. Un japonez a realizat cea mai mare ferma de interior din lume

Un agricultor japonez a deschis in aceasta vara cea mai mare ferma de interior din lume, unde produce salata.

IFA 2014. Epson lanseaza cea mai mica si mai usoara imprimanta A4 cu jet de cerneala

Epson lanseaza noi produse in cadrul IFA 2014 Berlin), printre care cea mai mica si mai usoara imprimanta A4 cu jet de cerneala din lume, WorkForce WF-100W. Lider pe piata de proiectoare inca din 2001, Epson anunta, de asemenea, trei noi proiectoare home cinema 3LCD de calitate superioara, cu caracteristici imbunatatite, pentru a furniza imagini luminoase si pline de culoare la domiciliu.

FOTO Bucurestiul are cea mai mare berarie din sud-estul Europei

Beraria H, cea mai mare din sud-estul Europei, urmeaza sa fie inaugurata vineri, dupa sapte luni in care muncitorii au lucrat la foc continuu. Realizarea berariei a costat in jur de trei milioane de euro si are o capacitate de 3. 000 de locuri.

Cea mai drastica suspendare din istoria fotbalului: 70 de etape! Ce-a facut jucatorul

Ismail Gunduz, un fotbalist austriac dintr-o liga de amatori, a incasat o suspendare uriasa, de 70 de etape. Ulterior, fotbalistul a fost pus pe liber de club.

UPDATE. VIDEO FOTO. 11.09.2001-11.09.2014. 13 ani de la atentatele care au schimbat lumea

La 11 septembrie 2001, in Statele Unite au avut loc cele mai sangeroase atentate din istoria lumii.

VIDEO FOTO. 11.09.2001-11.09.2014. 13 ani de la atentatele care au schimbat lumea

La 11 septembrie 2001, in Statele Unite au avut loc cele mai sangeroase atentate din istoria lumii.

Uitarea s-a asternut peste cea mai mare tragedie navala de pe Dunare

La 25 de ani de la poate cel mai mare accident fluvial de pe Dunare, in care au pierit peste 200 de persoane, este astazi un episod uitat, despre care se vorbeste tot mai putin. Autoritatile nu mai fac intalniri, nimeni nu mai scrie carti despre acest eveniment, nimeni nu mai toarna filme. Doar rudele mai trec pe la mormintele victimelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )