Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lider PSD: SRI si DNA sunt mai puternice decat Securitatea. Controlul serviciilor trebuie regandit, mai ales ca avem experienta de pe vremea comunistilor

B1 B1,
Lider PSD: SRI si DNA sunt mai puternice decat Securitatea. Controlul serviciilor trebuie regandit, mai ales ca avem experienta de pe vremea comunistilor

Secretarul general adjunct al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca politicienii trebuie sa regandeasca legile deoarece Serviciile au capatat o putere prea mare si discretionara. Senatorul este de parere ca. continuă pe B1

Avertismentul unui lider PSD: SRI si DNA, mai puternice decat Securitatea

Secretarul general adjunct al PSD, Nicolae Badalau, a declarat ca politicienii trebuie sa regandeasca legile deoarece Serviciile au capatat o putere prea mare si discretionara. Senatorul este de parere ca SRI si DNA au o influenta mai puternica decat Securitatea de pe vremea lui Ceausescu, informeaza Agerpres.

Monica Macovei, curtata de un lider PSD: Buna ziua, va rog sa ma primiti in audienta cateva minute

Mihai Politeanu, colaborator al Monicai Macovei si unul dintre membrii fondatori ai noului sau partid, a facut public ontinutul unui mail in care un lider PSD Sector 6 ii cere Monicai Macovei sa ii acorde.

Descoperire stiintifica uimitoare: O gaura neagra cu o masa de aproape 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat joi.

Descoperire stiintifica de exceptie: O gaura neagra cu masa de 12 miliarde de ori mai mare decat a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat.

Descoperire stiintifica de exceptie: O gaura neagra cu masa de 12 miliarde de ori mai mare decat a Soarelui

O gaura neagra cu o masa de aproximativ 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui a fost descoperita de un colectiv de oameni de stiinta de la Universitatea din Beijing, potrivit unui articol publicat joi in revista britanica 'Nature', citeaza Agerpres. Aceasta descoperire ar putea pune sub semnul intrebarii unele teorii asupra formarii si cresterii gaurilor negre si a galaxiilor, comenteaza EFE.

imprumutatii in CHF au platit mai mult decat cei cu credite in lei

Dunca: Pe o simulare a celor care au luat credite in franci elvetieni, in euro, dolari si lei, impactul &171;cel mai negativ &187;, daca se poate spune asa, este cel in CHF * Cinteza: Cel putin pana la inceputul anului in curs, imprumutatii in CHF au platit, per total, o suma mai mica decat cei cu credite in lei Persoanele care s-au imprumutat, in 2007, in franci elvetieni CHF) au platit mai mult, per total, decat cei care au contractat aceleasi sume de la banca in echivalent lei, in perioada respectiva, dupa cum reiese dintr-un calcul realizat de specialistii de la Finzoom. Acestia au comparat un credit imobiliar de 50. 000 de CHF cu unul de 100. 000 de lei echivalentul a 50. 000 de CHF, in 2007), ambele contractate la inceputul anului 2007, la cele mai bune oferte existente in piata, la acea vreme.

Rata somajului, cu 0,39 p.p. mai mica decat cea din ianuarie 2014

Rata somajului de la sfarsitul lunii ianuarie 2015, la nivel national, a fost de 5,46%, mai mare cu 0,17 puncte procentuale p. p. ) decat cea din decembrie 2014, dar cu 0,39 pp mai mica decat cea raportata pentru luna ianuarie a anului trecut, a anuntat astazi Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), intr-un comunicat trimis redactiei.

STUDIU. Energia solara, mai ieftina decat carbunele si gazul, pana in 2025

Energia solara va avea un pret mai avantajos decat carbunele si gazele naturale pana in anul 2025, in regiunile insorite ale Uniunii Europene, informeaza Euractiv. com.

Elena Udrea, audiata la DNA: Sunt obisnuita (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Fostul ministru va lua la cunostinta acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2214 seconds )