Libnet.ro
UNICEF

20:15

Liderii USL au fost prezenti azi in Maramures

Adevărul Adevărul,
Liderii USL au fost prezenti azi in Maramures

Liderii USL au fost prezenti azi in Maramures. continuă pe Adevărul

Surse: Ce mesaje trebuie sa transmita liderii USL liderii in presa: Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu

Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public. Potrivit unui document intern al USL, publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe contul sau de Facebook, liderii USL au temele facute in cea ce priveste mesajele pe care trebuie sa le transmita mediatic. Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.

Surse: Ce mesaje trebuie sa transmita liderii USL in presa: Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu

Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public. Potrivit unui document intern al USL, publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe pagina sa de Facebook, liderii USL au temele facute in cea ce priveste mesajele pe care trebuie sa le transmita mediatic. Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.

Avionul cu liderii USL a intarziat la miting din cauza cetii. ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la lansarea candidatilor USL de la Cluj, ca in aceasta zona inca este ceata, iar din acest motiv liderii Uniunii nu s-au putut tine de cuvant sa ajunga la ora stabilita si i-a indemnat pe cei prezenti ca in 9 decembrie sa raspandeasca ceata, scrie Mediafax. Ponta le-a spus simpatizantilor prezenti la mitingul de la Cluj ca la alegerile locale USL a reusit sa arate ca poate castiga consiliul judetean, in virtutea increderii pe care a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )