Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liderul cecen, dispus sa isi dea viata pentru Vladimir Putin

România Liberă România Liberă,
Liderul cecen, dispus sa isi dea viata pentru Vladimir Putin

Liderul prorus al Ceceniei, Ramzan Kadirov, s-a declarat dispus sa isi dea viata pentru Rusia si pentru presedintele Vladimir Putin, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Presedintele Ceceniei spune ca este gata sa isi dea viata pentru Rusia si Putin

Liderul republicii nord-caucaziene, Ramzan Kadirov, a spus pe o retea de socializare ca este pregatit sa isi sacrifice propria viata pentru Rusia si pentru presedintele Vladimir Putin, informeaza TASS. El a.

Vladimir Putin l-a decorat cu Medalia de Onoare pe liderul cecen, Ramzan Kadirov

Presedintele rus, Vladimir Putin, l-a decorat cu Medalia de Onoare pe liderul cecen Ramzan Kadirov, anunta agentia Interfax. Anuntul vine la o zi dupa arestarea cecenului Zaur Dadaev, care a recunoscut ca este.

Vladimir Putin l-a decorat pe liderul cecen Ramzan Kadirov

Presedintele rus Vladimir Putin l-a decorat cu Medalia de Onoare pe liderul cecen Ramzan Kadirov, anunta luni agentia Interfax.

Liderul cecen Kadirov considera ca exista o legatura intre asasinarea lui Boris Nemtov si Charlie Hebdo

Presedintele cecen Razman Kadirov a declarat, duminica dupa-amiaza, ca unul dintre suspectii arestati in ancheta referitoare la asasinarea lui Boris Nemtov este un credincios fervent foarte socat de caricaturile cu profetul Mahomed, publicate de revista Charlie Hebdo, informeaza Le Monde.

Miron Cozma: inchisoare pe viata pentru Iliescu, in dosarul Mineriadei

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma spune ca are o mare satisfactie ca dosarul mineriadei va fi redeschis, sustinand ca pentru fostul presedinte Ion Iliescu exista o singura pedeapsa -.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )